Torsdags var der sidste runde i Fynsserien, som blev afviklet som fælles afslutning ved Læseforeningen. På forhånd lå Frem 2 klart i spidsen, og det skulle gå grueligt galt, hvis ikke oprykningen kom i hus. Oprykningen kom i hus uden at Frem 2 imponerede, da sidste runde sluttede 4-4 mod Sydøstfyn 2, mens nærmeste konkurrent til oprykningen Nr.Åby tabte stort i deres sidste runde.

Nr. Åby mødte endda kun op med 7 spillere, så de var allerede presset yderlig fra starten af. Jeg vil benytte muligheden for endnu engang at rose Albert Møller; Albert har ikke været lige så aktiv som tidligere i klubben, men har vist stor spillelyst, når han har været med, og det har han været i 6 af 7 kampe, og det har kastet 5½ point af sig - det halve point blev iøvrigt givet i det interne klubopgør mod Frem 3 i første runde. I sidste runde, viste Albert endnu engang, at han er en spiller, vi kan regne med på andetholdet. Med meget sikkert spil og en kynisme, der bare gør ondt på modstanderne for tiden! I får hele spillet her, hvor han endnu engang lavede en sublim afslutning:

 

Frem 3 overraskede klart med en andenplads i Fynsserien!

Frem 3 tog i sidste runde endnu sejr i en rigtig flot sæson, som ellers var spået til at blive svær. Flere spillere har imponeret, blandt andre Martin Utoft og Lau Christoffersen, der har leveret stærke præstationer sæsonen igennem. I sidste runde gjorde de det helt af med Læseforeningen 4, som også næsten var sikker på at rykke ud af Fynsserien. Det blev til en sikker 6-2 sejr, og de nåede dermed at overhale Nr. Åby, der havde en skidt sidste runde. Kæmpe tillykke til både Frem 2 og 3 skal lyde herfra. Der kunne efterfølgende drikkes champagne for anden gang i denne sæson, efter som der også blev drukket champagne, da Frem 1 sikrede sig sin historiske oprykning til Skakligaen forleden. Andetø- og tredjeholdet mødtes i øvrigt til burgerspisning inden sidste runde, hvilket bragte stor glæde frem blandt spillerne.  

Bo F. Sørensen