Mandag den 14. november stod den for på holdkamp for Frem 3, som hjemme tog imod Tårnet 1 fra Svendborg. En svær modstander samt en af favoritterne til at rykke op fra Fynsserien. Frem 3 kom dog fra et opløftende nederlag mod klubkammeraterne fra Frem 2, så kampgejsten var lige der hvor den skal være, helt i top.

Frem 3 lagde stærkt ud på brætterne 8, 6 og 4, hvor Rasmus Lehd (6. bræt) var den hurtigste til at vinde en kvalitet og sikkert konvertere til gevinst. Derefter fik både Anton Kjeldsen (4. bræt) og undertegnede, Jacob Dahlmann (8. bræt), gevinst. Frem 3 var altså foran med 3-0 efter godt og vel 2,5 times spilletid.

Oskar Perzynski (7. bræt) måtte grave dybt, da han efter noget tid tabte sin dronning, men endte med på helt magisk vis at vende partiet til en gevinst! Nu stod der 4-0.

På tredjebrættet måtte Erik Pedersen se sig slået, da han ikke kunne skubbe sin fribonde til modstanderens baglinje og derved havde et tabt slutspil. Til gengæld sikrede Jan Schousboe sejren for tredjeholdet med en remis på bræt 5 kort tid efter; til stor glæde for holdlederen og resten af klubben.

På første- og andetbrættet var begge stillinger umiddelbart lige: Formanden havde snedigt åbnet med b4 på bræt 2, da formanden (Bo’s egene ord: "ja han kender jo nok 1.d4, så jeg har bedre chancer med 1.b4") ville tvinge modstanderen ud af teori. Dette lykkedes og formanden holdte en flot remis i et ellers meget svært match-up.  

Sidst, men bestemt ikke mindst, spillede Martin Utoft mod en på papiret markant stærkere modstander. Martin kom uheldigt ud ad åbningen, da han byttede om på trækrækkefølgen i den accelereret dragevariant af den sicilianske åbning. Martin kæmpede sig dog tilbage og endte i et meget lige slutspil, dog ikke uden mulighed for at træde ved siden af. Dette spiller modstanderen på og tager ikke imod remistilbud, men spiller derimod til træk 80+, hvorefter fredspiben blev fundet frem.

Det hele ender med en flot sejr til Frem 3 på 5,5-2,5 og endnu engang en holdkamp, som holdet og klubben kan være stolte af!

Jacob Kamuk Dahlmann