Lørdag d. 6. august var der fest og godt humør i Ungdomshuset, da Frem Skakklub i anledning af klubbens 85 år holdt sommerfest for medlemmer og gode venner.

Med godt 40 deltagere og fællesaktiviteter som simultan, holdkamp og lynskak inden fællesspisning blev det en dejlig dag. Tak for til alle for deres bidrag til en sommerdag, som længe vil stå i klubbens hukommelse!

Simultan

IM Mads Hansen og FM Tobias Rostgaard forestod simultanforestilling for 24 friske skakspillere. Mads og Tobias endte med at vinde 14½-9½. Det lykkedes Alexander, Carsten Sørensen, Christian Ringsmose, Elias, Johnny, Markus, Nicklas, Peter S og Villads at vinde, mens Kristoffer og Michael i fællesskab stod for simultanens eneste remis.

Holdkamp

Andrew Velarde havde fundet et stærkt hold til at udfordre klubben i en holdkamp. Efter offentliggørelsen af holdopstillingerne samt lodtrækning af farvefordeling stod kampen på 16 brætter. Da røgen lettede havde Frem trukket det længste strå med en samlet sejr på 10-6. Tak for kampen!

Lynturnering

Ud på den sene eftermiddag var skaklysten stadig stor, hvorfor der blev spillet lynskak med 36 spillere fordelt i seks grupper. Vinderne blev Carsten Sørensen, Christian Ringsmose, Mads, Martin Strandby, Oscar og Thomas Christensen.

Aftenhygge

Endnu en sommerfest kunne vi takke Steen for at forestå aftensmaden og med god hjælp fra Jess ved grillen kunne snakken flyde i baggården, mens appetitten blev stillet. 

Aftenen fortsatte med diverse former for skak, hvor særlig baby-skakken vakte godt humør!

 


Frem Skakklub 85 års Jubilæums- og sommerfest

Frem Skakklub indbyder hermed til 85 års jubilæum og sommerfest lørdag d. 6. august fra kl. 12.  

Vi afholder arrangementet i Ungdomshusets Cafe og baggård, så kom glad og klar på en masse skak og sommerhygge sammen med gode skakvenner.

Hvis man ikke er medlem af Frem Skakklub, men godt kunne tænke sig at deltage, så har man mulighed for at spille for hold Fyn.
Er man med på hold Fyn, så er man naturligvis velkommen til at deltage hele dagen, men skal dog betale 50kr, såfremt man ønsker at spise med.
Ønsker man at spille for hold Fyn, så kontakt This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. hurtigst muligt, da der kun er 15 pladser.

PROGRAM FOR DAGEN:    

  • Kl.12.15: Simultan mod duoen IM Mads Hansen og forhenværende Fremmer FM Tobias Rostgaard
  • Kl. 14.30: Holdkamp Frem Skakklub vs Fyn - hurtigskak kamp 20+5
  • Kl.16: Lynturnering
  • kl.18: Spisning  

TILMELDING:  
Tilmelding sker til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. senest 1. august.

Der vil være præmier til vinderne i holdkampen + lynturnering.

Vi ses til en sjov og hyggelig skakdag.

Med venlig hilsen
Frem Skakklub