Fredag den 10. december spillede Frem 4 udekamp mod Læseforeningen 4. For holdlederen begyndte det med, at han skulle finde syv mand (M/K) ud over ham selv, der kunne komme en fredag – i december! Nå, med 14-15 navne til rådighed skulle det nok kunne gå.

Og så: En meldte fra allerede før søgningen begyndte (julefrokost?). En var nærkontakt til en coronaramt, en var syg, to havde allerede andre aftaler (julefrokoster?), og en reagerede slet ikke (julefrokost?). Torsdag aften var det dog lykkedes at stille et fuldt hold op. Men: Fredag var Steen syg, og så manglede vi både ham og Linus. Robert trådte til med kort varsel; dermed var vi syv, næsten fuldtallige.

Og hvem spillede vi mod? Et rent juniorhold, 10 til 14 år. Med en enkelt undtagelse havde de hver især ca. 200 ratingpoints eller mere i forspring på hvert bræt, og resultatet var derefter. I en håndevending havde hjemmeholdet vundet seks partier og stillingen var dermed 7 – 0. Vi blev reddet fra det totale nederlag af Robert, der i næsten fire timer kæmpede sejt (Robert er det ældste medlem i Frem!) i et parti, hvor parterne skiftedes flere gange til at have fordel. Det blev remis, og det var måske meget retfærdigt. Kampens resultat blev 7½-½ til Læseforenngen.

Peter Fynbo