Alle holdene har - med god vilje - fået startet holdsæsonen i den seneste uge.

Frem 3 mod gæsterne fra Ejby Skakklub

Mandag d. 25. oktober tog Frem 3 hjemme mod Ejby, mens Frem 4 drog til Ullerslev. Søndag d. 31. oktober besøgte Frem 1 Næstved, mens Frem 2 kortvarigt var i Holbæk.

Frem 4 stiller op i Serie 1. Første kamp stod på et visit hos Ullerslev, hvilket bragte 3 point retur til Odense. Ahmad, Linus og Robert var dagens vindere!

Tredjeholdet, der spiller med i Fynsserien, stillede med et af de yngste holdopstillinger i nyere tid, da Erik fik support af Jonathan, Markus, Christoffer, Martin, Elias, Rasmus Brejnrod og Lau! Det var dog ikke denne aften mod Ejby, at ungdommen fik lov at triumfere. Trods en status som favoritter måtte Frem 3 som Frem 4 nøjes med tre point. Det blev til sejre for Jonathan, Markus og Lau.

Andetholdet, der spiller i 2. division, gruppe 2, dukkede søndag d. 31. oktober op til udekamp i Holbæk. Desværre havde hjemmeholdet ikke adgang til spillelokalerne og materialerne, hvorfor turen efter forgæves forsøg på at skaffe en nøgle gik hjemover igen. Læs mere på turneringssiden.

Førsteholdet tog hul på 1. division, gruppe 1 ved at besøge Næstved Skakklub. Begge hold havde en reserve med på ottendebrættet, hvor Yann fik sin sag for mod IM Andreas Skytte Hagen, der normalt spiller for andetholdet, hvilket forklarer den lave placering på styrkelisten. Yann holdte trods et bondetab partiet i gang længe, hvorfor første afgørelse skulle findes andetsteds. Vores normalt sikre pointleverandør og hyppigste topscorer, Tom, overså en drabelig dobbelttrussel i midtspillet med nederlag til følge. Tobias blev udsat for en farlig gambit, hvor det heldigvist for os ikke lykkedes modstanderen at gendrive Tobias bondegnask. Stefan fik senere via et kontraangreb vendt stillingen og efterfølgende kunne gevinsten noteres. Yann måtte dernæst ned mod superreserven. Torben og Kristoffer spillede to formodentligt korrekte remiser, hvor partierne aldrig kom helt i ubalance. Simon måtte sande konsekvenser af voldsom tidnød, da en ellers klar fordelagtig stilling blev formøblet. Efterfølgende lykkedes det mod alle odds at redde stumperne med remis som resultat. Sidste parti var Mads mod Mikkel Antonsen. Mikkel, der netop har deltaget i Landholdsklassen ved DM, var under hele partiet under pres, og trods gode forsøg på forviklinger fra Mikkels side lykkedes det Mads at holde fordelen og til sidste sikre en samlet holdsejr på 4,5-3,5.