Søndag d. 13. november tog førsteholdet hul på anden runde af holdskakken, hvor turen gik til Næstved. WFM Ellen Nilssen fik debut på førsteholdet, hvor hun kan se tilbage på en god holdindsats, der endte med en sejr på 7-1 uden nederlag. Referat fra kampen kan du finde nedenfor.

Mandag fortsætter den gode holdstemning, når andet- og tredjeholdet har hjemmekampe i Fynsserien, mens fjerdeholdet drager til Faaborg for deres første kamp i Serie 2.

Frem 1 vs Næstved

Man kunne mærke det gode humør både til holdmødet lørdag og inden kampen startede i Næstved. Om det skyldtes den nye reserve, Ellen, ved jeg ikke, men det spillede nok ind. I hvert fald var mavefornemmelsen god, og vi har da også overpræsteret mod Næstved to år i træk!

Vi fik et par forberedelser ind og havde gættet deres præcise holdopstilling, men mange af dem spillede dog ikke hvad vi havde troet.

Stillingerne blev vilde på mange brætter. Mads og Kristoffer fik ikke fordel af deres forberedelser. Ellen stod ikke super godt og ej heller gjorde undertegnede. I Torbens parti kendte han mest teori, som hurtigt gav en fordel. Men ligeså hurtigt blev der udlignet. Dagens første resultat ½-½.

Så tikkede de første resultater ind: To hvide sejre til Mads og Tobias! Den første tidnød nærmede sig flere steder og det resulterede i to blunders først hos Simon og dernæst hos Ellen... Men på den modsatte side af brættet, heldigvis, så matchen var allerede nu i hus med 4½-½!

Så kom Kristoffer ud med en lidt blandet remis. Han udlignede i træk 3, men fik ikke presset meget mere ud af det. Status var nu en ret lige stilling til Alexander, som kunne spilles i lang tid. Og Stefan som havde vundet en kvalitet, men tabt to bønder senere hen. Nok Frems dårligste stilling i matchen. Men stilling og resultat hænger ikke altid sammen. Det lærte vi på den hårde måde i runde 1. Stefan vandt med en taktik, som modstanderen besvarede så dårligt som man kan - nemlig ved at gå mat i 1.

Og Alexander pressede længe mod det tætteste man kan komme på en klubkammerat i en holdkamp - nemlig mod Nicklas. Og det gav pote i 6. time. 7-1!


Holdsejren blev fejret på en af nærmeste spisesteder!

Her kommer de afgørende momenter fra Simon og Stefan:

 

Simon Wilbrandt