Efter et helt år uden holdkampe er Frem 4 igen kommet i gang med at spille i Serie 1. Der er tilmeldt ti hold, idet Læseforeningen har tilmeldt hele tre hold, LF 3, LF 4 og LF 5. Vi skal derfor spille ni kampe mod normalt syv, og på den måde får vi ekstra meget for pengene, De to første kampe er allerede blevet afviklet.

Den 25. oktober besøgte vi Ullerslev. Kampens resultat blev 5 – 3 til værterne, ikke helt så godt, som det kunne være mod en formodentlig nogenlunde jævnbyrdig modstander, men OK. Tak til Ahmad og Peter Kinggaard, der villigt stillede op som reserver på de to første pladser. Ahmad, Robert og Linus vandt deres partier, mens vi andre tabte. Linus havde sort og på et tidspunkt valgte han at spille på kongeangreb i stedet for at vinde en løber for en bonde. (Computeren har godkendt hans valg). Der kom et flot parti ud af det, som det tit sker, når man forstår at angribe kongen så effektivt, som Linus gjorde her.

15. november fik vi besøg af Læseforeningens tredjehold, som må være en af kandidaterne til oprykning til Fynsserien. Også her tabte vi med 3 – 5, men denne gang er det et godt resultat mod en meget stærkere modstander. Professor Elo ville kun have givet os ca. 1 point, og navnlig for de fire, der tabte, var ratingforskellen stor. Igen var Ahmad reserve og igen vandt han. Det gjorde Lucas også i aftenens længste parti, hvor han beskedent påstod, at det var fordi han havde været heldig. Den tror vi så på. Linus og undertegnede spillede remis i vores partier.

Tredje runde, den 10. december, bliver for os en udekamp, men dog i Odense. Vi skal besøge LF 4 i Brugerhuset på Stadionvej, og det bliver for en gangs skyld en fredag.

Peter Fynbo