En af Danmarks allerstærkeste (og flinkeste) skakspillere har meldt ud, at han rigtig gerne vil være Fremmer med trøje og det hele!
GM Allan Stig Rasmussen er pr. 1. juli indmeldt i klubben.
Til dem der ikke kender Allan, så har han været Danmarksmester 4 gange, og så vidt undertegnede ved er han den spiller med fleste DM-titler i lynskak. Og selvom Allan er meget ung, så har han været træner på Tjele Skaksommerlejr, da en stor del af førsteholdet var juniorer. Han arbejder i dag på efterskolen Tjele (hvor sommerlejren dengang blev holdt, og hvor man stadig kan have skak som linjefag). Det gør jo desværre også, at han bor på den forkerte side af Lillebælt, så vi får nok ikke glæde af ham hver eneste mandag i klubben.
Da undertegnede talte med Allan, var det vigtigt for os begge, at det ikke kun er holdskak, der binder Allan og Frem sammen. Så selvom det realistisk set kun yderst sjældent bliver om mandagen, vi kan hilse på Allan, så har vi både skaklørdage, OM, Julecup og andre gode muligheder. Og mon ikke Allan kommer til at give nogle tips og tricks og måske en simultan, når lejligheden byder sig?!
Velkommen til Frem!
Simon Wilbrandt