Efter nederlagene i de to første kampe gik det lidt bedre i fjerde runde. Vi havde 6. februar besøg af Læseforeningen 6, der hovedsagelig består af juniorspillere. Resultatet blev uafgjort 3 – 3.

Denne gang var Lucas med på førstebrættet, og det var en væsentlig forstærkning af holdet, at han tog sig af partiet på denne vanskelige plads. Det blev remis i et slutspil efter hård kamp og 70 træk.

Vores nye junior, Luca, debuterede på sjettebrættet, og fik en flot remis i slutspillet, ligeledes efter hård kamp, men her var det kun nødvendigt med 49 træk.

Desuden vandt Steen Roed på udeblivelse og jeg vandt et parti, der bekræftede Tartakowers ”Næstsidste fejl vinder”.

I sidste runde mødte vi Midtfyn, som besøgte os 27. februar og vandt 4½ - 1½. Magnus vandt et langt slutspil mod en sej modstander og havde dermed lavet hattrick. (Tre dage senere scorede han endnu en gang, så han vandt to gange for Frem 3 og to gange for Frem 4.). Min modstander og jeg blev enige om remis, da vi havde byttet løbere og springere af og sad tilbage med dame, tårne og otte bønder hver.

Det var sidste runde i Serie 2, som består af seksmandshold. Der var fem hold tilmeldt og alle sad derfor over én gang. Med den tilgang af nye medlemmer, vi netop har set, kan vi håbe på at kunne stille med otte på holdet næste år og måske på et bedre resultat.

Peter Fynbo