Turneringen kan følges via dette link: https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=27399

 Søndag (6. og 7. runde)

Jonathan sikrede sig med en sejr i sidste runde titlen som mesterspiller!
Peter sikrede sig en delt andenplads i Gruppe 3!
Stort tillykke til begge!

I takt med at dobbeltrundeturneringen er skredet frem, så er tidspunktet, hvor morgenmaden bliver indtaget også blevet senere og senere – en naturlig udvikling med det hårde program. Christoffer og Jonathan skulle afsted fra København samme aften, så de fik også pakket deres grej sammen, mens Jacob og undertegnede indtog vores morgenrationer. Igennem hele turneringen har Jacob og undertegnede lavet gennemgange af Jacobs partier i levende billeder og autentisk lyd umiddelbart efter morgenmaden, men grundet en dårlig nats søvn blev den vanlige rutine brudt af en essentiel gåtur, hvorfor Jacob figurerede alene i gennemgangen af sit første parti. Den korte morgen lod ikke meget plads tilovers for anden aktivitet, og efter Christoffer og Jonathan havde pakket, begav vi os mod spillestedet og de sidste to runder af turneringen.

Som det fremgik af teksten for lørdag, så var vi lidt forskellige steder i vores individuelle turneringer. Christoffer havde med overbevisende spil netop fået slået godt hul på sin turnering, men da han ikke kunne spille sidste runde, så havde han kun et sidste parti søndag til at brilliere i. Jonathan havde kæmpet hårdt hele turneringen mod stærke modstandere, så hvis han skulle nå sit mål for turneringen, så var det nu på sidstedagen, at han skulle hente de sidste energireserver frem. Jacobs turnering havde været langt over forventning og allerede inden sjette runde var hans målsætninger for turneringen så godt som opnået. Han havde sikret sig en rating fremgang til over 1200, og han havde overlevet en syvrunders turnering med tre dobbeltrundedage. Undertegnede havde ligesom Jacob næsten allerede fået indfriet målsætningen til turneringen – spillet havde været solidt mod stærke modstandere, omend mange(!) chancer for point var blevet forbigået. Solidt spil på sidstedagen i samme takter som de foregående dage ville være nok.

Sjette rundes partier var en god mundfuld for os alle. Christoffer spillede præcist spil med hans sædvanlige sans for gode ofringer og kom alt andet lige ud i en god stilling med mulighed for at lægge stort pres på modstanderen. Han fejlbedømte dog en profylaktisk ide, som endte med at give hans modstander modspil. Kombineret med lav tid var det for meget, og Christoffer endte desværre med at afslutte turneringen med et nederlag. Jonathan spillede mod en ung spiller, som i det meste af turneringen var blevet set med en computer med skakstillinger på. Forventningen var derfor en velforberedt modstander. Jonathan fik ikke sin egen forberedelse ind, men på trods af dette fik han tilkæmpet sig en stilling med meget plads og hæmmet sin modstanders brikker. Den gode stilling var dog svær at konvertere, og selvom Jonathans forsøg var overbevisende, så endte tidspresset med at få det bedre af ham, hvorfor han til sidst måtte opgive. Undertegnede spillede mod en modstander, der ikke spillede 4. og 5. runde. Han havde dog haft en overbevisende start på turneringen, og vi var derfor á point i sjette runde – et faktum, der vækkede en let bekymring. Undertegnede fik dog spillet et solidt åbningsspil på trods af manglende forberedelse og fik en rigtig god stilling med både plads og pres, der i fejlforvaltning af fordelen endte i et slutspil. Modstanderens forsvar havde dog vist sig præcist, og da han ikke overspillede i slutspillet, blev det endnu en ærgerlig halv. Peter var igen ikke meget for at snakke om sit parti, men en halv var det da blevet til. Et resultat, der trods alt bragte ham i spil til præmier i hans gruppe. Jacob fortsatte de gode takter fra turneringen og konverterede en fordel i åbningen til en flot taktisk sejr, om end det ikke havde var helt med den kølige ro, som man ellers ville få indtrykket af, hvis man kun så trækkene i partiet.

Jacob efter sin anden store skalp i turneringen!

Det blev besluttet, at frokosten skulle være lettere end om lørdagen, da lørdagens frokost næsten havde taget livet af Jacobs spillelyst. Efter frokost sagde vi farvel og på gensyn til Christoffer, inden vi begyndte at fokusere på sidste runde. Undertegnede havde for første gang en modstander, der var ratet under egen rating, hvilket gav en uvant følelse af at være favorit til sejr. Jonathan havde en modstander, der for en gangs skyld var ratet under 2000. Trine kunne fortælle, at det heller ikke helt havde været hans turnering, så der var måske muligheder i luften. Der blev også udført lidt fælles hovedregning, og med en sejr kunne Jonathan stadig klemme sig op på 1900 og dermed opnå mesterspiller–rating. Der var derfor alt at vinde og intet at tabe for ham i sidste runde. Jacob havde med sin sejr i sjette runde ligesom Peter bragt sig op i præmiepladserne. Dette betød også, at han skulle møde manden med førertrøjen i gruppen. Peter skulle spille mod en anden, der også lå i det store præmiefelt. Der var derfor lagt op til det helt store drama i sidste runde af turneringen!

Undertegnede spillede et meget positionelt parti, der blev vekslet til et bedre slutspil, som efter 30 træk med et par misere af den vindende ide, blev vekslet til en sejr.

 

Jacob havde inden partiet sagt, at han bare skulle ind og spille et hyggeparti i sidste runde. Med alle hæmninger smidt af sig spillede han et vildt parti i sin wiener-gambit. Tidligt fik han muligheden for at sætte sig på partiet, men tvivl og svære varianter medførte, at han ikke fik taget helt greb om fordelen. En ærgerligt timet rygepause medførte også, at han missede detaljer i en taktisk kompliceret stilling, hvilket ultimativt medførte, at han tabte partiet.

 

Peter lagde sin modstander ned hurtigt, hvilket resulterede i en flot præmieplacering på en delt 2.-3. plads.

Den spændende afslutning på turneringen (læs: i den mest bogstavelige forstand – det var det sidste parti med ca. en halv time) skulle findes i Jonathans parti. Inden partiet havde han fået nogle vise ord fra Jacob, som havde givet kampgejst på den sidste udfordring. Jonathan kom ind i Nimzo-Indisk, som Jonathan kender fra begge sider. Han spillede den aggressive f3-variant, som han udviklede til en stor pladsfordel på kongefløjen og et meget insisterende angreb på modstanderens rokerede konge. Hans modstander holdt dog balancen og forsvarede sig flot. I tidsnøden byttede Jonathan sig til et ubalanceret slutspil med en dronning og seks bønder mod to tårne og fem bønder. Med en fribonde som kompres byttede Jonathan den ekstra bonde og dronningen for de to tårne og forsøgte at presse sin modstander i det resulterende bondeslutspil. Her glippede det endelig for modstanderen, og i den fælles tidsnød vandt Jonathan partiet!

Indblik i Jonathans partiafslutning. Jonathan fører de hvide brikker. Fotos: Trine Treppendahl 

Jonathan blev fejret umiddelbart bagefter både på gaden, hvor et interview blev stablet på benene, og på Facebook med lykønskninger. Han skulle dog hurtigt videre, da han skulle med toget hjem, så han (velfortjent) kunne komme på ferie med sin familie.

Undertegnede og Jacob blev i København til en ekstra overnatning hos Trine. Om aftenen og natten blev der lavet gennemgange af partier og turneringen blev vendt flere gange på skakligt og oplevelsesmæssigt plan.

Turneringen er nu slut. Rating-pointene og præmierne er gjort op, og livet går nu videre. For undertegnede har det været en fantastisk turnering, der har givet mod og lyst til at arbejde videre med skakken, så det passer til eget spil. I lang tid har det været en udfordring at vinde partier, og turneringen har illustreret egne styrker og svagheder godt, hvilket giver stor lyst til at prøve at arbejde videre med og forbedre egen tilgang til spillet. Dette har nok været resultatet af, at turen har været i samvær med flere meget forskellige mennesker, som også spiller og træner skak meget forskelligt. Selvom det er de samme 64 felter og 32 brikker, som vi har spillet med, så har tilgange, analyser og oplevelse af spillene været vidt forskellige.

Fra undertegnede skal der lyde (endnu) en kæmpe tak til Trine, som lod os overnatte i hendes lejlighed. Det var en ren fornøjelse at komme hjem til lejren dér, og hun har været en helt fantastisk værtinde, som har kunnet hjælpe os med fif til, hvordan man bedst overlever en hård turnering, og hun har hjulpet hverandre på nedturene og rigt dokumenteret opturene i vores individuelle turneringer.

Afslutningsvis også tak herfra til alle, der har læst med på hjemmesiden og set Jacobs gennemgange på Facebook. Det har været fedt at læse jeres kommentarer på Facebook og i personlige beskeder. Det har været en fest at lave videoerne og føljetonen, så hvis de er blevet nydt af andre også, så er det fantastisk. Hermed en opfordring til at slutte sig til den næste Frem–skaktur, da det er en fantastisk oplevelse både skakligt og socialt.  

 

Markus Maagaard

Lørdag (4. og 5. runde)

Den søvndrukne stemning, der herskede i lejren fredag morgen, var en ganske anden i dag, lørdag. Dobbeltrunden fredag havde mærkbart taget på tropperne. Den første store forskel mellem de to dage er, at tropperne først var opmarcheret ved morgenbordet lidt over ni. Samtidig havde der ikke foregået nogen massiv tidlig forberedelse sted. I stedet havde alle vægtet en god nats søvn. Parringerne var blevet lagt inden mandskabet var gået til køjs, hvorfor Christoffer vidste, at han i 4. runde skulle være oversidder. Resten af os var vågnet med forventningen om at skulle i aktion. Over morgenbordet fik Jonathan dog meldingen om, at han også ville være oversidder i 4. runde, hvilket gav de to herrer mulighed for at se lidt af København samt sikre rationer til søndagens morgenmad.

Jacob og undertegnede drog kampberedte til Øbro. På trods af det hårde program var Jacob stadig ”mega hyped” på at møde sin modstander – igen en modstander med over 350 rating point over Jacob. Undertegnede var også beredt – en sejr kunne give et meget flot turneringsresultat, og spillet havde været ganske fornuftigt om fredagen med gode positionelle overvejelser og rimeligt præcise beregninger. Jacob spillede et flot parti, hvor han igen formåede at vise spil over forventning, hvilket udmøntede sig i en bedre stilling i meget af partiet. En fejl resulterede dog i, at han ikke fik point med fra kampen. Undertegnede spillede en stillingstype, som krævede meget tid. Med godt spil viste det sig faktisk at give et enormt plus på stillingen, men grundet tidsnød endte slutspillet i et bittert tab. Samtalen med modstanderen gav dog et godt bekendtskab og interessante overvejelser om nogle af kernestillingerne. Peter spillede en remis i lørdagens første runde, som han virkede lidt utilfreds med. Over maden fik han i hvert fald sagt, at han så frem til at få det ud af systemet ved at spille et ordentligt angrebsparti.

 
Jacob gennemgår sit parti fra fjerde runde

Frokosten blev indtaget med en lille smule tidspres. Her havde vi samlet Jacobs modstander fra første runde op, og snakken gik lystigt om alt fra skak til storbylyskryds. Under frokosten begyndte dobbeltrunderne også at have deres pris. Jacob, som ellers har brugt hele turneringen i ren ekstase, udtalte tilmed, at han var ved at være træt. Forholdet til rundelægningen var også meget ambivalent. Jacob var for første gang ratingfavorit, hvilket også gav en uvant rolle for ham. Christoffer havde fået stoppet sin turneringsblødning af sin oversidderrunde og var nu klar til at uddele bank. Jonathan fik igen en meget højtrated modstander. Dette har ikke stoppet ham tidligere i turneringen, så der var igen lagt op til et ordentligt brag. Undertegnede fik en lokal, som umiddelbart ikke var kendt af gruppen, men som var blevet spottet til at være en rigtig angrebspiller.

Partierne forløb som følger: Christoffer gennemførte endelig et fuldt parti i den stil, som han havde lagt op til i de tidligere runder, og han fik endelig en sejr med hjem. Jacob forsøgte at følge et råd fra vores vært, og tilbød tidligt sin modstander en halv (vel at mærke i en vundet stilling, hvilket vidst nok var det modsatte af Simons skakpsykologiske råd), som hans modstander afslog, hvorpå Jacob føjeligt savede ham midt over. Undertegnede blev presset i bund fra træk 4 af og sad også føjeligt og forsvarede en presset kongestilling i tre timer, hvilket til sidst udmøntede sig i et halvt point.

Jonathan havde et hårdt arbejde skåret ud for sig. Han viste sig dog mere end op til udfordringen, og han spillede et brag af en kamp. Stor forberedelse havde der ikke været tid til grundet den sene rundelægning til eftermiddagsrunden, men alligevel havde han en stor teoretisk baggrund, som han på trods af en fejl overførte til en stor midtspilsfordel. I den utroligt komplekse stilling, som opstod ud af midtspillet, formåede Jonathan også at føre brikkerne bedst. Til stor ærgrelse for Jonathan forviklede han dog i tidsnøden sine beregningsvarianter, hvilket resulterede i et fordelsskift og ultimativt i et nederlag.

Trætte og flade drog vi tilbage lejren for at gøre dagen op. I bussen fik Jonathan fortalt sine tanker om partiet, og på trods af den kæmpe ærgrelse, som han med rette havde, fik lidt samtale og en high-five og et kram givet lidt humør tilbage igen. Med en remis i partiet havde Jonathan sikret sig mesterspiller-rating, hvilket var hans målsætning for turneringen. Hans spil i turneringen har bestemt lignet noget, som er en mesterspiller værdigt, og han har presset spillere langt over sin egen rating til det yderste. Derfor følger hans parti fra femte runde nedenfor. Hele partiet er værd at se igennem, men værd at fremhæve er, hvordan Jonathan efter sin åbningsfejl redder sig fra stillingen efter hans 14. træk, og spiller sig til stillingen efter sorts træk 21:

  
Stillingen efter Jonathans 14. træk Stillingen syv træk senere

Tidsforviklingerne starter omkring træk 25, og resten af partiet viser ressourcestærkt spil fra begge sider med sekunder tilbage på uret.

 

Stemningen i lejren ved sengetid lørdag er blandet. Trætheden har meldt sig hos alle, da turneringens hårde program har sat sit præg på os alle - dog lidt forskelligt. Christoffer har lige fået taget hul på sin turnering og er i skrivende stund i stort kamphumør. Jonathan har haft et hårdt program hele turneringen selv med hans gruppe in mente. Jonathans spillestil er også meget energikrævende, hvilket naturligt lader sig mærke, når turneringen nærmer sin afslutning. Spillestilsproblemet har undertegnede også og med en turnering, hvor hver runde har været fuldt fokuserede fire timer, så har tyve timers spilletid også sat deres præg. Jacob har dog fået sit gode humør igen efter at have analyseret dagens partier, og kan på forespørgsel endda gå så langt som til at sige, at han er hype til i morgen. Der er således en let uvished om, hvorvidt vores individuelle mål for turneringen bliver opfyldt inden de sidste runder, men alle er klar på at give den en sidste skalle.  

 
Markus og Jacob viser os rundt i Jacobs parti fra femte runde

 Markus Maagaard

Fredag (2. og 3. runde)

Sengetid aftenen forinden havde for alles vedkommende ligget på den sene side af midnat. Der var derfor lidt søvndrukken stemning, da undertegnede rejste sig fra sengelejet halv otte fredag morgen. Det var med stor overraskelse, at det kunne konstateres, at flere medlemmer i gruppen havde været oppe ved seks-tiden for at forberede sig til dagens kommende udfordringer. Ved opvågningen havde Jacob nogle saftige gloser til sin luftmadras, som havde tabt pusten i løbet af natten – dette skulle dog vise sig ikke at blive taktangivende for spillet i løbet af dagen.

Ved morgenbordet blev forventningerne vendt igen. Jacob var efter eget udsagn ”mega hyped”. Jonathan var stille, men man kunne tydeligt mærke, at den kæmpe sejr fra dagen før skulle følges op med mere godt spil, og Christoffer var fuld af kampgejst efter for alvor at få startet sin turnering. Undertegnede var også forsigtig optimistisk på egne vegne.

Efter at være blevet introduceret til lokalområdet af Trine, hvor det lokale supermarked blev udsat for en regulær plyndring, så vi havde til dagen og næste morgen, satte Jacob og jeg os og lavede en gennemgang i levende billeder af hans parti fra gårsdagen.

Beslutningen fra dagen før om at tage offentlig transport ind til spillestedet stod stadig ved magt. Vi marcherede derfor i samlet flok ned til busstoppestedet for at begive os tilbage til slagmarken. Da vi ankom til lokalerne, var rundekortene lagt ud, så vi identificerede hurtigt vores pladser og var klar til at spille, da klokken slog tolv.

Berygtet som man nu bliver, når man var den sidste til at afslutte gårsdagens parti, måtte undertegnede forklare den beklagelige remis aftenen forinden tre gange, før brættet for dagens første kamp blev fundet. Efter hurtigt at være blevet identificeret af den kommende modstander som både ung, akademiker-typer, tilmed studerende og med al sandsynlighed med en stor forberedelse i baghånden kunne 2. runde begynde.

På trods af en mere mangelfuld end ønsket træning op til turneringen, så havde partiet aftenen forinden givet blod på tanden. Nogen stor forberedelse var der ikke, og åbningsspillet gik derfor i modstanderens favør. I den tredje time blev fordelen dog opportunistisk vendt efter ”solidt spil”, som modstanderen efter partiet formulerede det ved analysebrættet, hvilket gav udslag som en sejr.

Jacob spillede en god remis mod en modstander med en rating langt højere end hans egen, hvilket gav anledning til godt humør. Især da det var Jacobs første praktiske erfaring med at spille slavisk.

Jonathan spillede et brag af en kamp, men kunne desværre ikke holde sin modstander væk helt til sidst. Christoffer spillede et super godt åbningsspil, men tiden løb desværre fra ham til stor ærgrelse for hele holdet. Undertegnede fik ikke samtalet med Peter om hans parti, men det var desværre heller ikke gået hans vej i morgenrunden.

Fotos: Trine Treppendahl


Markus og Jacob gennemgår Jacobs remisparti fra anden runde

Trætte og sulte indfandt vi os på en lokal restauration, hvor energidepoterne og humøret blev tanket op igen. Her blev der også gjort status – Jonathan stod endnu til at blive mesterspiller efter gårsdagens flotte resultat og Jacob var ellevild efter at have klaret sig godt med sit teorivåben. Peter var mere stille, men var ”klar til at save sin næste modstander midt over”. Undertegnede havde stadig blod på tanden, og Christoffer ville helst gerne stoppe blødningen, så lørdag og søndag kunne blive nogle bedre dage.

Hermed oplægget til 3. runde: Jonathan og Jacob skulle begge spille mod højtratede spillere i deres grupper, hvilket indgød både respekt og kampgejst. Peter var godt tilfreds med hans udpegede mål, og undertegnede fik muligheden for at godtgøre sig mod en kending fra Fyn. Christoffer følte sig lidt under for hovedpine, men hvilket kampen desværre også endte med at bære præg af.

Peter var tidligt færdigt – med godt og effektivt spil havde han vundet. Måske ikke helt så overbevisende, som hans selv havde ønsket, men tiden taget i betragtning, så kan han ikke have sat foden galt mange steder. Undertegnede formåede at holde en anstrengt remis, hvor træthed ifølge egen overbevisning havde været hovedelementet i dårlige beregninger, hvilket næsten havde kostet partiet. Det var blev dog til en heldig halv i en stilling, som Christoffer bagefter pointerede bar tydelige præg af at være vundet. Dog måske ikke med den tilbageværende tid. Jonathan kæmpede længe med sin modstander i et parti, som begge beskrev som ganske vildt og interessant. Han måtte dog desværre se sig slået til allersidst. Hovedattraktionen fra runden var dog Jacob, som vandt mod sin modstander, der havde 400(!) ratingpoint mere end Jacob. Dette gav god stemning på busturen hjemad igen. Christoffer havde ikke fået åbnet sin turnering endnu, men med en oversidderrunde i morgenrunden lørdag var han klar på at vende turneringen og tage den sidste halvdel med kampgejst igen. Omstændighederne for Jonathans tab gengives ikke her, men han havde spillet fantastisk, og der er derfor grund til at tro på, at der bliver flere point at se fra ham af.

Efter 3. runde er der derfor god stemning i lejren. Alle har vist godt spil i løbet af turneringen, og selv efter tabte partier har der været plads til smil og vittigheder. Skak og det sociale har gået godt hånd i hånd i den lille lejr. Forventningerne til resten af turneringen er ikke ændret voldsomt. Jonathan er stadig godt på vej mod at blive mesterspiller, niveauet har i al fald vist sig. Jacob har efter eget udsagn spillet noget af sit bedste skakspil nogensinde, og der er ikke meget grund til at tro, at det stopper nu. Christoffer har god tid lørdag indtil 5. runde, hvilket giver håb i hele lejren om, at vi endnu kan få lov til at se et ægte Vinter-speciel-angrebsparti. Undertegnede har spillet godt, og med en dag magen til fredagen om lørdagen, så kan turneringen næsten allerede godkendes der! Flere gode spil forventes i løbet af de kommende dage, og det i sig selv er nok til, at vi i lejren glæder os til den videre turnering.


Markus og Jacob tager en kig på Jacobs gevinstparti fra tredje runde

Markus Maagaard

Torsdag (1. runde)

Fem modige Fremmere, Peter Sørensen, Jacob Kamuk, Christoffer Vinther, Jonathan Roed og undertegnede har besluttet at tage kampen til Københavnerne ved at tage turen til Øbros sommerskakturnering. Peter Sørensen bor i området, men for os fire andre krævede det, at vi drog over det store bælt og fandt os ly for natten.

Turen foregik i Jacobs Rolls Royce. Den rullede stille ud mod Odense Hovedbanegård lidt i to om eftermiddagen. Der samlede Jacob og undertegnede Christoffer og Jonathan op, hvorefter GPS’en blev rettet mod det Københavnske, og den samlede trop drog mod København. I bilen gik snakken lystigt om forventninger og planer for turneringen. Et fælles mål blev, at Jonathan skulle blive mesterspiller. Resten af os skulle lige se første runde an, inden vi lagde de store planer.

Vi havde fået tilbudt billig overnatningsmulighed for turneringsforløbet af Trine, som selv begår sig i Øbro, så det var vores første stop. Efter at have forceret elementerne mødte vi op på adressen og fik læsset vores rejsegrej af. Med god tid til starten på første runde besluttede vi at tage automobilien til klubben, hvor kampene skulle udkæmpes.

Her ankom vi i god tid. Efter at have inspiceret de (meget) flotte lokaler tog vi ud og fandt en shawhamabar, hvor turens første måltid blev indtaget. Her blev mulighederne for turneringen endnu engang vendt: Jonathan havde som lavest rated i 1. gruppe gode chancer for at skrabe et par rating point sammen. Christoffer Vinther og undertegnede var endt i 2. gruppe, og Jacob Kamuk og Peter Sørensen indfandt sig i den 3. gruppe, hvor Jacob efter eget udsagn mener, at han med godt spil vil kunne hente nogle gode point hjem – noget som resten af gruppen kun kan give ham ret i.

Da vi vendte tilbage til klubben, indfandt der sig ca. en times ventetid, hvori Peter også ankom klar til kamp. Med Tour de Frances-afslutning kørende ved siden af blev runderne lagt, og efter en mindre forsinkelse kom turneringen i gang lidt over halv seks.

Peter og Jonathan blev de to Fremmere, der scorede hele point i den første runde. Jonathan startede ud med en hård modstander, men fik et overtag i stillingen, som holdt til en sejr selv med pres på tiden.

Jacob og Christoffer måtte begge se sig slået. Christoffer havde spillet et udmærket parti, men kom til at stå lidt presset. Efter eget udsagn overså han en mulighed, som han selv erkendte senere. Jacob spillede også et godt parti, hvor han efter bedste evne forsvarede sin stilling, men lidt over elleve måtte han dog se sig slået.

Undertegnede formåede at spille et meget godt parti, hvor en åbningsfejl endte med at blive en åbningsfordel, da den korrekte plan blev fundet i den ellers ukendte stilling. Denne fordel blev vekslet til et stort pres på dronningefløjen, som blot skulle konverteres til en sejr i et slutspil. Her var undertegnedes evner dog ikke tilstrækkelige, og det endte med en (meget) ærgerlig remis, som selv modstanderen undskyldte for.

Her formåede undertegnede også at gøre sig berygtet i det Københavnske, da det var det sidste parti, der blev afsluttet lidt over elleve. Analyserne blev korte, da vi alle mente, at den bedste forberedelse til 2. og 3. runde ville være en god nats søvn.

Stemningen i Rolls Roycen efter første runde var optimistisk. Der var chancer hele vejen rundt, og potentialet for godt spil ligger umiddelbart for os alle. Der er derfor al mulig grund til at følge med de kommende dage, når der spilles dobbeltrunder fredag, lørdag og søndag.

Markus Maagaard


Markus og Jacob tager en kig på første runde med særligt fokus på Jacobs parti

Kalender

Sæsonen 23/24