Men først lige en hilsen til Peter Kinggaard fra Frem 3. Vi spillede for dig idag, vi håber du er klar i igen til næste runde.


Frem 3

Frem 3 har lavet flere gode resultater ved Odense Skakklub; sidste år vandt vi først over OS 1, iøvrigt samme kamp, hvor Jonathan Roed fik sin første kamp for Frem 3, og vandt selvfølgelig (siden er det gået rigtig stærkt, og han formåede i efteråret at blive klubmester).
Siden vandt Frem 3 højst overraskende over LF2 til fællesafslutning og formåede at redde sig i Fynsserien. Det blev siden lavet om, og Frem 3 måtte en tur i Serie 1.
Her mødte vi så OS 2 i 4. runde af holdturnering, og sejret overbevisende 6-2. Særligt de unge gjorde forskellen i dag, hvor Markus Maagaard, Christian Ringsmose og Elias Roed, der kom med på et sidste øjebliks afbud fra Peter Kinggaard gjorde forskellen, og sammen med Dan Wulff bragte de Frem 3 foran 4-0 på lige lidt over en times spil. Resten af partierne svingede meget frem og tilbage; særligt Erik Pedersens parti, hvor Erik var klart bagud mod sin modstander, men til sidst formåede at snyde sig til en gevinst. Der ligger altid en gevinst og lure, må han tænke, når han spiller.

Næste runde byder på topopgør mod Årslev på hjemmebane.

Kalender

Sæsonen 23/24