Frem 1 var klar til kamp søndag d. 30. oktober. Ingen afbud, og da kampen blev fløjtet i gang af Aske, som gang på gang bruger søndage som dommer, sad der et Brønshøj med en del reserver foran os. Hvis man havde forberedt sig, så kunne man ikke bruge det til meget, men reserver er dog stadig en glædelig nyhed!

Det startede godt ud. Torben havde de sorte brikker og han ofrede et tårn for et farligt angreb, som endte i remis. Jeg ved ikke om Mads blev inspireret, men han ofrede også sit tårn og vandt et flot parti, som vi skal se nærmere på.

Kort efter skete der ting og sager hos Tobias og Alexander. Tobias fik en stilling, hvor man kunne presse med en lille fordel i lang tid, men det fik han ikke lov til, for hans modstander hoppede i en taktisk fælde efter at have været presset. Samtidig pressede Alexander fremad, men til sidst fik han presset så langt frem, at det var hans egen stilling der gik hul på, og det endte helt galt.

2½-1½ i vores retning og der er nu 4 partier tilbage. Stormens kaos havde lagt sig i de sidste partier. Stefan og Kristoffer sad med gode slutspil, hvor de havde en bonde ekstra. Tom skulle kæmpe lidt for overlevelse. Og jeg selv havde et fint slutspil efter at have været presset.

Tom overlever som den første, og det lignede 3 partier tilbage, som vi ikke kunne tabe. Spørgsmålet var nu bare hvor stort vi skulle vinde. Jeg selv kunne ikke se en vej frem, så det blev remis. 3½-2½

Kristoffer var gået ned af de forkerte veje et par gange, så han sad nu og forsøgte at presse vand ud af en sten. Det måtte ende remis, og det gjorde det.

Stefans stilling havde været virkelig god. Og det var måske det, som gjorde det svært at acceptere, at det nu lignede remis mere og mere. Han pressede og undervejs begyndte stillingen at blive lovende igen. Der var allerede skrevet mange træk på noteringark nr 2 og langt inde i sjette time. Og så begyndte det at vende. Stefan skulle til at kæmpe. Det gik galt.

4-4 var ikke den start vi havde håbet på, og i hvert fald en lidt bedre skæbne synes jeg vi havde fortjent. Men nu vil Mads forkæle os med sit angreb. Det kommer her:

 

Kalender

Sæsonen 23/24