Mandag aften deltog Frem med tre firemandshold ved pokalskak i Faaborg.
Lodtrækningen på spillestedet parrede Frem 3 med Nyborg 1, Frem 2 med Læseforeningen 2 og Frem 1 med Læseforeningen 3.
Frem 3 (Markus, Bo, Lau, Jacob) mødte overmagten, men det blev givet god modstand hele aftenen; og minsandten om ikke formanden viste pokalstyrke ved at besejre Stig Gorm og dermed reducere nederlaget til 1-3.
Samme cifre blev det for for Frem 2 (Tobias, Yann, Jonathan, Martin), hvor Tobias stod for sejren mod Lars Munk.
Frem 1 (Mads, Kristoffer, Simon, Tom) mødte en stærk juniorkvartet, der vil præge fynsk skak i lang tid fremover(!), i form af Mikkel Løftgaard, Alf Andries, Kristian Burgaard og Christian Ringsmose. Partierne blev spændende og gjorde ungdommen stor ære trods et nederlag på 0,5-3,5.

OM lynskak