Klubmesterskabet i hurtigskak

Stemningsbilleder fra 1. runde mandag d. 31. maj

Stemningsbilleder fra 6. runde mandag d. 7. juni

Mandagene 31. maj, 7. juni og 14. juni afvikles klubmesterskabet i hurtigskak. Du kan læse mere om turneringen, se tilmeldte samt selv tilmelde dig på http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=26808

Tidligere besked:

Kære medlemmer,

Frem Skakklub genåbner fra mandag d. 26. april. I forhold til de retningslinjer, der er stukket ud til os, er det medlemmer op til 18år, der må komme, og så må vi være 25 samlet pr. lokale.

For at juniortræningen, som starter kl. 17, skal kunne køre så gnidningsfrit som muligt, skal i indfinde jer i de lokaler, hvor I plejer at høre til, så øvede medlemmer går til bagerste lokale til venstre, og begynderne opholder sig i de to forreste lokaler.

Vi opfordrer de forældre, der plejer at være at til stede, at de opholder sig i lokalet helt til højre, og at der kun deltager 1 forælder pr. barn, og de samtidig holder god afstand. Der er ikke kræv om mundbind, men for god ordens skyld, så vil vi bede jer om at have det med i tilfælde af, at der kommer nogen og beder os om at bruge det.

Det betyder samtidig, at vi holder pause fra de online mandagsaktiviteter, som vi har lavet indtil nu. Dog fortsætter vi med online holdkampe om lørdagen for dem, der skulle have lyst det. De voksne medlemmer (ældre end 18 år), som der ikke er åbnet for endnu, forventer vi at kunne åbne op fra mandag d. 10. maj, men følg med på vores hjemmeside for mere info. Indtil da må man dog gerne komme og spille på terrassen i baggården, da der må mødes op til 50 personer i udendørs aktiviteter.

Oplever I symptomer på at være smittet med covid-19, siger det sig selv, at I ikke skal møde op i klubben, men lige så vigtigt, er det for os, at I tager kontakt til en i bestyrelsen, hvis i er blevet konstateret smittet efter et ophold i klubben, så smitteopsporingen kan sættes i gang.

Inden længe mødes vi i bestyrelsen og prøver at sammensætte program for resten af sæsonen, så kalenderen på hjemmesiden kan blive opdateret. Og så vil vi bare sige, at vi glæder os rigtig meget til at jer alle sammen igen.

Med Venlig Hilsen  Bo F. Sørensen Frem Skakklub

OM lynskak