Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Frem Skoleskak
Ungdoms-DM 3.-5. oktober
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Torsdag, 02 Oktober 2014 12:46

I weekenden 3.-5. oktober deltog en del af vore talentfulde juniorer i Danmarksmesterskaberne i forskellige aldersgrupper. Albert (U08), Jonathan og Elisabeth (U10), Tobias (U12), Sophus og Alexander (U14) samt Tobias Ilsøe (U18) var at finde blandt deltagerne. De unges bedrifter kunne følges på www.skak-u-dm.dk.

I U08 levede Albert op til favoritværdigheden og blev Danmarksmester med maksimumscoren 6/6, hvilket var 1½ point over forventet score. Tillykke!

Top 3 i U08 (billede: www.skak-u-dm.dk)

I U10 leverede Jonathan en flot præstation og endte som nr. 3 med 5/7 (2,2 over forventet score!) efter kun at have tabt til den nye Danmarksmester, Jonas Bjerre, rating: 2077. Elisabeth sluttede af mod netop Jonas i sidste runde og med en hurtig remis på topbrættet tog også Elisabeth rating med hjem.

Top 3 i U10 (billede: www.skak-u-dm.dk)

I U12 scorede Tobias Aagaard ligeledes over forventet, da det blev til 3½/7 mod en forventet score på 3 point.

I U14 spillede Sophus i sidste runde finaleopgør mod Bjarke Hautop. Partiet bar præg af at Sophus var tvunget til at vinde, men i sidste ende blev det Bjarke som løb med titlen som ny Danmarksmester. I samme gruppe blev Alexander delt nummer 5 efter 3 point af 5 mulige.

I en meget tæt U18-gruppe var der hele fire spillere på ligestilling inden sidste runde. Tobias ofrede undervejs i håbet om at tilkæmpe sig titlen, men kompensationen forsvandt og partiet blev tabt. Dermed et lille ratingtab til Tobias.

En del af vore juniorer deltager ligeledes i Odensemesterskabet og må derfor menes at være i topform i næste weekend, hvor du har mulighed for at følge dem på nær hånd. Endvidere deltager en del af de ældste danske juniorer i Odensemesterskabet.

 
Landspokalturneringen
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 19 Maj 2013 20:54

Søndag d. 19. Maj stillede Frem med 5 hold ved landspokalturneringen ved hotel scandic i Odense.

I juniorækken var tre frem-hold med, hvor Frem 1 blev nummer to. Jacob blev topscorer for Frem 1 med 5,5/6. Alexander blev topscorer for Frem 2 med 4/6 og Albert og Mathias delte topscorerværdigheden for Frem 3 med 2 point.

I seniorrækken scorede Frem 9/20 og Tommy Knoth blev topscorer med 3,5/5.

Nogenlunde samme pointscore blev det til for Frems elitehold, der med 11,5/24 aldrig fik gang i pointscoringen. Det er trods det faktum at Niels-Peter startede med 4 point af lige så mange mulige og blev holdets topscorer med 4,5/6.

 

 
Ungdoms-DM i Skanderborg
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Torsdag, 02 Maj 2013 07:36

I den kommende weekend drager en stor del af juniorspillerne til Skanderborg for at deltage i Danmarksmesterskaberne for Ungdom. De deltagende Fremmere er Tobias Ilsøe; Jacob; Albert, Elisabeth og Sophus Møller; Jonathan og Tobias Aagaard; samt Emma og Alexander Le Besq. Held og lykke!


Det blev til en Danmarksmesterskab til Frem Skakklub i U16-klassen, da Tobias med 4½/5 strøg til tops i gruppen og undervejs kun afgav point til Emma, der ligeledes var med i toppen hele vejen. Tobias vinder foruden titlen, retten til at repræsentere Danmark ved EU-mesterskaber i Østrig senere på året og et tilskud på 2000,- til rejsen. Stort tillykke til Tobias!

Det blev også til podieplaceringer til Jonathan (3. plads med 3½/5 i U08) samt Alexander og Sophus (2. og 3. plads med hhv. 4/5 og 3½/5 i U14)! 

255493_4567700794374_842388265_n.jpg

Tobias under OL. Til højre modstanderen i sidste runde, Rasmus Thøgersen, Skive.

 
Emma til Ungdoms-VM
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 04 November 2012 09:43

Emma sluttede med fine 5 point af 11 og tager dermed en ratinggevinst med hjem til Danmark. 

Efter 8 af 11 runder ved Ungdoms-VM har Emma scoret 50%, hvor kun én modstander har haft lavere rating end Emma.

Efter 3 runder af VM har Emma scoret et enkelt point. Med til historien hører dog, at alle modstandere har været mesterspillere og som juniorer må antages at være i fremgang ligesom Emma selv. Bedste danskere er IM Mads Andersen og Jesper Thybo, der i hhv. U-18 og U-14 har scoret flotte 2½/3. Begge er tidligere deltagere i Odensemesterskabet og Jesper Thybo spillede desuden førstebræt på U-16 OL-holdet sammen med Tobias og Sophus tidligere på året.

Emma vandt i første runde over Veronika Franca, 1979, fra Slovenien, der endda var på hjemmebane. Dermed en flot start på VM for Emma. Danskerne scorede hele 6½/8 i første runde.

Onsdag d. 7. november drager Emma Le Besq til Ungdoms-VM, som afvikles i Maribor, Slovenien. 1. runde afvikles d. 8. november og med 11 runder på 11 dage er der foruden et hårdt program mange oplevelser i vente, da der også er hviledag halvvejs, hvor byen kan opleves. Emma stiller op i U16 for piger. God tur ønskes til Emma!

 
Fynsmesterskaberne i skoleskak
Skrevet af Yann Le Besq   
Torsdag, 01 November 2012 12:52

Lørdag d. 3. november deltog en stor del af klubbens juniorer i FM i skoleskak på Nr. Aaby Skole, som samtidigt talte som kvalifikation til DM i skoleskak i slutningen af november på Abildgårdsskolen i Odense. 

Det blev til flere titler til vore juniorer, samt yderligere flotte resultater. I mellemtiden spillede Sophus med i en juniorturnering i Manhem, Sverige.

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL