Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Frem Skoleskak
Årets skakspiller 2012
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 30 December 2012 13:05

Mads og Emma er begge nominerede til titlen som Årets skakspiller 2012. De er begge nomineret grundet stor ratingfremgang, hvor der specielt nævnes hhv. Emmas flotte resultat ved Ungdoms-VM og Mads' flotte IM-norm i forårets HCA Mind Games.

Se alle de nominerede og stem på dine 10 favoritter på DSU's side.

 
Mads Hansen Fynsmester
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Tirsdag, 21 Maj 2013 19:21

Med en sejr i andet omkampsparti mod Jørn Moestrup i blot 17 træk kan Mads Hansen for første gang pynte sig med titlen som fynsmester! Tillykke til Mads!

mads dm 2012.jpg

 
DM i skoleskak
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Torsdag, 22 November 2012 06:55

Med 6/8 blev både Simon og Tobias en flot nummer to efter hhv. IM Mads Andersen, Skanderborg, og Jens Ramsdal, Åbyhøj. Dermed sikrer de sig en plads til de nordiske mesterskaber på Island i februar måned. Tillykke herfra! Tobias var med fremme hele vejen og mødte alle i toppen, så dermed fuldt fortjent og en cementering af den store fremgang han har været gennem de seneste år. Simon spillede med i subtoppen under Mads Andersen, der gjorde det yderst svært at forsvare sidste års guld. 

Jonathan Aagaard blev ligeledes en flot nr. 3 i F-gruppen med hele 7/9!

 

 
Familien Møller møder kinesiske stormestre i franske Cannes
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Lørdag, 01 December 2012 12:19

Et ophold i det sydfranske for familien Mechlenburg Møller faldt heldigt sammen med et simultanarrangement af to kinesiske stormestre. Arrangementet blev dækket af en af de lokale aviser og medførte følgende artikel. Hvor mange Frørup-borgere kan du spotte på billedet?

 
Fynsk juniortræning
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Tirsdag, 06 November 2012 19:36

Lørdag d. 27. oktober var Frem Skakklub vært for et træningspas for interesserede fynske skoleskakspillere samt juniorspillere tilknyttet FSU. 12 spillere fandt frem, som blev inddelt i 2 grupper efter styrke. Øverste gruppe blev guidet gennem et stormesterparti af Mads Hansen. Dette foregik ved at juniorerne individuelt skulle finde deres bud på stillingens bedste træk gennem det meste af partiet. Som motivation resulterede gode beslutninger i mange point på konkurrencetavlen og et estimeret ratingtal blev tilknyttet alle. Efter frokostpausen blev partiet og alternative muligheder gennemgået.

Nederste gruppe var orienteret omkring skoleskak og opgaveløsning og skakturnering ved Yann Le Besq og Kristoffer Dyrgaard som opvarmning til FM for juniorer ugen efter stod på programmet.

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL