Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Frem Skoleskak
Århus Festuge EMT
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 08 September 2013 13:21

I weekenden 6.-8. september spillede Johnny, Sophus og Elizabeth med i en weekendturnering i Chesshouse i anledning af Århus Festuge. 

 
Tjele Sommerlejr
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Mandag, 08 Juli 2013 12:51

En stor del af juniorafdelingen er i denne uge på sommerlejr i Jylland på Tjele Efterskole. Med 7 deltagere er Frem den andenbedst repræsenterede klub på lejren, hvor Jonathan og Tobias Aagaard, Jacob Christensen, Alexander og Emma Le Besq samt Anders og Jakob Frederiksen kan se frem til en uge med skak (turnering og træning), fodbold, leg og ikke mindst en tur i Djurs Sommerland. 

Lejren blev resultatmæssigt en stor succes for specielt Jacob Christensen, som formåede at vinde både sin gruppe i lejrturneringen (B-gruppen) med 12/15 og Tjelelegene (fodbold, rundbold m.m.) med holdet "De bæfarvede bønder" (Holdenes navne blev valgt i kategorien "farve + skakbrik")!

I A-gruppen endte Emma på en delt fjerdeplads med 9½/15, mens lillebror Alexander blev nummer 12 med 5½ point.

Jakob Frederiksen endte på en delt 11. plads i C-gruppen med 5/14, mens Tobias Aagaard i en stærk D-gruppe scorede 25/15 (scoren kræver nok følgende forklaring: sejr = 3 point, remis = 2 point, tab = 1 point) og endte som en delt nummer 13.

E-gruppen spillede med samme pointsystem og her endte Anders med en flot delt sejr med 40/15! Jonathan fik en flot debut på Tjelelejren med 32/15. Jonathan nåede faktisk også hele vejen til finalen i kykskak for tomandshold (reglerne ændres undervejs i partiet)!

Under lejren fik deltagerne mulighed for at prøve kræfterne med hhv. lederne og stormestrene i simultan. Emma vandt mod lederne, mens Tobias Aagaard og Alexander besejrede stormestrene Allan Stig Rasmussen og Jon Ludvig Hammer.

Se billeder fra lejren via linket ovenfor. 

 
Nordiske Mesterskaber i skoleskak
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Lørdag, 02 Februar 2013 22:26

Med to fornemme andenpladser ved DM i november sikrede Tobias og Simon sig plads til de nordiske mesterskaber i skoleskak. Turneringen afvikles i Island fra fredag d. 8. til søndag d. 10. februar. Vi håber at kunne opdatere om resultaterne undervejs. Held og lykke!

Se Simon og Tobias' løbende beretninger i kommentarfeltet.

Følg desuden turneringen via Dansk Skoleskaks hjemmeside og se resultater på chess-results.com.

 
Tobias og Sophus til U12-U16 træningssamling
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Søndag, 09 Juni 2013 15:16

Tobias Ilsøe og Sophus deltog i weekenden 7.-9. juni ved en juniortræningssamling for 20 udvalgte spillere mellem 12 og 16 år med Præstø Skakklub som arrangør. Undervejs kiggede GM Lars Schandorff forbi. Endvidere spillede juniorerne mod et hold fra Præstø og omegn - en match de vandt 10½-9½. Tobias og Sophus stod for to af matchens fem remiser.

 
Skolernes skakdag
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Lørdag, 09 Februar 2013 17:30

Dansk Skoleskak er ved at få opbygget en fin tradition med skakdag i folkeskolerne dagen før uge 6, som mange steder er lig vinterferie. Læs omtale af skolernes skakdag d. 8. februar 2013.  

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL