Frem Skakklub i billeder

Sponsorer

Frem Skakklubs sponsorer
Banner
Banner
Banner

Log på

Login for adgang til partidatabase og klubbladsarkiv.Kontakt webmaster Kristoffer for et login


Frem Skoleskak
Ungdoms-OL i skak
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Torsdag, 14 Juli 2016 10:06

I perioden 21.-30. juli afvikledes de skak-olympiske lege i U16 i den slovakiske by Poprad.

Det danske hold bestod af Jonas Bjerre, Filip Boe Olsen, Sophus Mechlenburg, Bjarke Hautop og Ellen Fredericia. Sophus var dermed med til dette skak-OL for tredje gang! I 2012 var både Tobias og Sophus med blandt de danske repræsentanter, mens Sophus også var med i 2014.

Danmark var seedet som nr. 16 ud af 52 hold. Undervejs lå det danske hold efter nogle ærgerlige nederlag (der spilledes med matchpoint) under seedningen. En god slutspurt, som gav sejre over Tyskland 3, Japan og Ungarn 2 sikrede dog en flot 10. plads til det danske hold. Se mere på DSU og turneringens hjemmeside.

 
Sophus til Ungdoms-EM
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Tirsdag, 14 Oktober 2014 12:12

For de fleste deltagere til Odensemesterskabet var turneringen nok blandt andet en opvarmning til den ventende holdskaksæson. For Sophus var Odensemesterskabet derimod sidste anledning til at finpudse formen inden turen gik til Georgien for at deltage i Ungdoms-EM i aldersklassen U14. Turneringen afvikledes i perioden 19.-28. oktober med i alt 9 runder (inkl. hviledag lørdag d. 25. oktober).

Den danske delegation bestod af 11 talent- og håbefulde skakspillere, hvoraf 7 benyttede Odensemesterskabet som sidste opvarmningsturnering. Det bedste bud på en dansk medalje var 10-årige Jonas Bjerre, der som ratingfavorit i U10 til sidst - grundet mange remiser - måtte tage til takke med 6/9 og en 16.-plads.

Sophus inden 2. runde (foto: Mads Boe)

Sophus overraskede (desværre, som en af de få i den danske delegation) ved trods en seedning midt i feltet at befinde sig blandt topbrætterne under hele turneringen. Dette indbefattede 3 optrædener på LIVE, hvilket kun var forbeholdt de 5 topbrætter i hver række. At slutte af på LIVE i en internationel 9-runders-juniorturnering fortæller en del om Sophus' bedrift ved turneringen.

Undervejs slog Sophus flere stærke spillere mellem 2000 og 2200 i rating. Dermed sluttede Sophus med 5½/9 på en flot 20.-plads og godt 1½ over forventet score - vel og mærke til sit første individuelle internationale mesterskab. Læs mere om den danske delegations bedrifter i juniorlandstrænerens afsluttende beretning.

Sophus har skrevet sin egen beretning fra stævnet på www.fsu-skak.dk.

 
FM for juniorer 2013
Skrevet af Yann og Kristoffer   
Lørdag, 02 November 2013 18:30

Lørdag d. 2. november deltog 12 af Frems juniorer i Fynsmesterskabet i skoleskak, som samtidigt virkede som kvalifikationsstævne til Danmarksmesterskaberne 23.-24. november på Abildgaardsskolen i Odense.
Blandt vore 12 deltagere fik vi 5 fynsmestre og 10 kvalificerede sig til DM. Flot spillet af jer alle.

 
Frems juniorer fynsmestre i skoleskak
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard   
Lørdag, 01 Februar 2014 13:26

Lørdag d. 1. februar blev Frem Skoleskak fynsmestre i Å-rækken (den åbne række for blandede skolehold). Desuden var der pæne resultater til flere af vore unge medlemmer.

 
Odensemesterskabet i skoleskak
Skrevet af Kristoffer og Yann   
Søndag, 29 September 2013 12:45

Lørdag d. 28. september deltog flere af vore juniorspillere i Odensemesterskabet i skoleskak i Højby. Resultat heraf blev intet mindre end fire Odensemestre og 8 podieplaceringer! Stort tillykke til juniorer og trænere med den flotte indsats.

Odensemestre blev Albert, Elisabeth, Tobias Aagaard og Alexander.

 

 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL