Frem Skoleskak

Juniortræning i Frem Skakklub

Frem Skoleskak tilbyder juniortræning hver mandag, hvor klubben er åben (se aktivititetskalenderen). Træningen foregår kl. 17 - 18 for begyndere og mindre øvede, mens de øvede fortsætter til ca. 18.30. For mere information, hermed se skoleskaksiden.

Nedenfor finder du nyheder med specielt fokus på vor juniorafdeling.

Junior holdfoto.jpg

Juniorteamet januar 2012                                          Stemningsbillede fra juleafslutning 2014

Juleafslutning ved juniortræning 2014

Fynsmesterskaberne i skoleskak for hold (14. og 28. januar)
Skrevet af Yann og Kristoffer
Søndag, 15 Januar 2017 19:20

Lørdag d. 28. januar spillede Frem Skoleskak med i holdskoleskak i Strib. Her skulle C- og B-holdet forsøge at følge op på den flotte indsats lørdag d. 14. januar (se nedenfor)!

I C-rækken stillede vi endnu en gang med Linus, Peter, Nicholas og Leia. Det blev til 19 point på dagen og 40 point samlet, hvilket gav en flot andenplads efter Verninge Skole (44 point) og foran blandt andre Nr. Aaby Skole (38,5 point).

I B-rækken kunne Bastian ikke deltage, da han i samme weekend spiller med i Bad Zwischenahn, som traditionen tro har deltagelse af en større dansk juniordelegation!

Albert agerede reserve, og det lykkedes Albert, Jonathan R, Elias og Johan at gøre rent bord med 20 ud af 20 mulige point!

Foruden de ovenstående nævnte deltog Alf ligeledes i stævnet. Alf spiller for Vestre Skole og scorede på førstebrættet 4 ud af 5 mulige point!

Linus tog kampen op mod 8 erhvervsskole elever.
Skrevet af Steen Henriksen
Onsdag, 14 December 2016 15:10

Den 14. december var Frem Skakklubs, Fynsmester i skoleskak i F Gruppen, Linus inviteret til en simultanforestilling på Syddansk Erhvervsskole.

Skolens valgfagshold i Skak har i løbet af efteråret modtaget 32 timers skakundervisning af Steen, som havde taget initiativ til simultanforestillingen. Eleverne havde 10min på uret, Linus havde en time til samtlige 8 partier. I løbet af simultanforestillingerne, som var Linus’ første, blev der gået til stålet, men hverken tilbud om dronningeafbytning, remis eller bestikkelse i form af slik, sodavand og endda ekstra lommepenge! bed på Fynsmesteren.

Og det samlede resultat?: 7-1 til Linus! Flot debut af Linus og både Linus og eleverne havde en sjov formiddag.

Nyt fra Rivieraen!
Skrevet af André Møller
Søndag, 08 Januar 2017 10:19

Vi er på tur til Golfe Juan i Sydfrankrig og har endnu engang besøgt skakklubben i Cannes. De var så venlige at invitere Elisabeth og Albert med til en træningslørdag med 2-3 runder som træning til kvalifikationen til de franske mesterskaber. Elisabeth scorede 1 af 2 og Albert scorede 3 af 3. Det var en hyggelig eftermiddag hos Cannes Echec, som har en af Frankrigs største ungdomsafdelinger.

Albert forrest til højre og Elisabeth nr. 2 fra venstre

DM i skoleskak 2016
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Tirsdag, 22 November 2016 10:40

I weekenden 26.-27. november afvikledes Danmarksmesterskaber i skoleskak på den Frie Lærerskole i Ollerup tæt på Svendborg.

Fra Frem deltog følgende: Linus og Peter Holst (F-gruppen); Albert, Alf og Elias Roed (E-gruppen); Elisabeth, Jonathan Aagaard, Jonathan Roed og Bastian samt Johan Holst (D-gruppen); Alexander, Jacob, Markus og Sophus (B-gruppen).

TV2-Fyn var forbi arrangementet lørdag. Læs og se mere her.

<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL