Fynsmesterskaberne i skoleskak
Skrevet af Yann og Kristoffer
Søndag, 05 November 2017 11:56

Lørdag d. 4. november var Yann Le Besq med en stor delegation til Fynsmesterskaberne i Nr. Aaby.

Efter en dejlig med en masse skak blev det til følgende flotte resultater:

I den åbne Å-række vandt Magnus et sikkert fynsmesterskab!

I F-gruppen, der havde deltagelse af over 50 spillere(!), vandt Peter Holst med 6 point af 7 mulige. Leia Andries endte ligeledes på den flotte score, hvilket gav en tredjeplads i den store gruppe. Oliver, Gustav, Theodor scorede 50% og fik ligesom Lui (4/7 point) en god oplevelse med hjem fra Nr. Aaby.

E-gruppen var som F-gruppen populær med over 30 deltagere. Her sikrede Nicholas sig en fin 3. plads og Linus en 6. plads. Julius klarede sin første skakturnering fint og sluttede midt i feltet.

I D-gruppen havde vi ligeledes en god repræsentation, hvor Elias sikrede sig 2. pladsen og Jonathan Aagaard 4. pladsen, mens Bastian og Alf med med 4 point af 7 mulige blev hhv. nr. 6 og 7.

I C-gruppen er Johan og Jonathan Roed videre til DM ligesom Alexander og Markus er sikret en plads til DM i A-gruppen.

Billeder (af Jess Nykjær)

You have no rights to post comments