Frem 3 skidt fra land
Skrevet af Bo Sørensen
Onsdag, 25 Oktober 2017 21:40

Et nærmest helt nyt Frem 3 stillede til start i Fynsserien. Det ikke nogen hemmelighed, at flere profiler fra sidste sæson har forladt klubben og søgt andre udfordringer, og derfor har undertegnede som ny holdleder været nødt til at finde nye profiler til holdet.

Det har betydet, uden at have historikken helt i orden, at vi højst sandsynligt stiller med det yngste hold, der har været i Fynsserien nogensinde; 28år i gennemsnit!

Taktikken blev gennemgået kort før kampstart, og der blev bla. grædt en lille tåre fra Markus Maagaard, da jeg endegyldigt stoppede sagaen om tudekiks;der skal ikke længere deles kiks ud, fordi man ikke har præsteret i en runde eller på anden vis har gjort sig fortjent til det!

Holdlederen indfører i stedet slikposer til for den gode performer i hver runde. Vi skal lige have et navn for dette, og holdlederen lytter gerne til forslag fra holdet ;-)

Tilbage til taktikken for kampen; her kommer Markus Maagaard igen i centrum, da han som den eneste fulgte den til punkt og prikke og ca. 1 time inden i kampen satte sin modstander mat. Om det var en god performance, det fik jeg ikke helt med, men det svært at se andre, der fortjener slikposen inden næste holdkamp, da resten af holdet forhåbentlig kun havde en kollektiv offday. Det så generelt lige ud på alle brætter efter den første spilletime, men intet gik vores vej, hele 7-1 tabte holdet til et stærk spillende Fåborg-hold, så taktikken med at vi skulle vinde på de 4 nederste brætter og finde et halv til helt point på de fire øverste brætter holdt ikke.

Jeg vil spare læserne for de nærmere omstændigheder omkring nedturen, og i stedet ser jeg frem mod næste kamp mod Nr. Åby, og den kamp er også på hjemmebane Søren Christensen :) (webmaster: Søren ringede fra Faaborg kort inden rundestart og spurgte hvornår resten af holdet mon dukkede op? Søren nåede tilbage til Ungdomshuset (!) og kæmpede flot i sit parti)

Billeder fra Frem 3 - Faaborg (af Kristoffer)