14. januar 2018 | Holdskak
Frem 2 - Tårnet 1, Odense 2 - Frem 3, Tårnet 2 - Frem 4

Lørdag d. 19. januar deltog Frem med 2 hold til Fynsmesterskaberne i skoleskak for hold. Herudover var yderlige af vore unge talenter fra juniortræningen med, da de repræsenterede Giersings Realskole, Læseforeningen og Skt. Albani skole.

Yann Le Besq beretter:

"Frem 1 vandt det indbyrdes opnår mod Frem 2; Linus sikrede det ene point for Frem 2 ved at vinde over Christian. Bastian havde desuden chancer mod Albert. Frem 2 slog Læseforeningen 3½-½, Bastian spillede remis på 1. bræt. Frem 1 slog Læseforeningen 4-0.

Oskar 4/5, Julius 4/5 og Magnus 2/5 spillede for Giersing 1 i B-rækken; lige nu ligger de nr 2 og det er lige nu nok til at gå videre til DM. Kristian fra Læseforeningen fik 5/5 på 1. bræt. Peter var 1. bræt Skt. Albani i C, hvor han vistnok scorede 3½/5. Skt. Albani kan stadigvæk nå at gå videre som nr. 3, hvis der kommer et par nye hold, når de spiller igen om 14 dage.

Oliver var 1. bræt for Giersing i C-rækken og scorede flotte 4½/5, men holdet fik kun 9 point i alt, så de kommer nok ikke vider til DM.

Næste runde er lørdag d. 2. februar."

Bliv sponsor!

Hvis du er interesseret i at sponsorere Frem Skakklub, eller nogle af vores aktiviteter, er du velkommen til at kontakte vores This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi vender derefter tilbage til dig hurtigst muligt!

Ny i skak ?

Se vores side for nybegyndere hvis du vil lære spillet at kende inden du kommer til klubben.