Frem 4 med Bent Larsen på holdet
Skrevet af Bo Sørensen
Tirsdag, 21 Marts 2017 01:12

Sidste runde bød på forstærkning af allerhøjeste karakter: Mens holdkaptajnen skriver holdkort, så ringer Raidar; "Jeg er forsinket, men jeg behøver jo heller ikke så lang tid, jeg spiller lige så godt som Bent Larsen". Det var dog ikke til at se, at Frem 4 havde forstærket sig med selveste Bent Larsen i dagens kamp, holdet havde nemlig en kollektiv offday og tabte klart 6-2 til Middelfart, som havde oprykningen at spille for.

Raidar tabte desværre ved at telefonen ringede, en fejl Larsen næppe ville have begået. Eneste positive resultat var Henrik Hansen, som vandt sit parti.

Fællesspisning inden fællesafslutningen (foto: Bo)

Aftenen startede i øvrigt med fælles pizzaspisning med Frem 5 på lokal pizzabar i Middelfart. Sæsonen sidste slikpose gik til Tobias for sin sejr i sidste runde mod LF 4.

Sæsonen er slut nu, og holdkaptajnen føler, at talentmassen på holdet har gjort det godt: Elisabeth med 6 1/2 point og stor ratinggevisnt til følge. Jonathan har også vist gode takter, mens Albert har en haft et hårdt år på 1. bræt mod væsentlig stærkere modstandere end ham selv. Jeg er sikker på, at Albert står stærkere næste år. Til sidst, hvis der nogen, der vil have et kursus i at spille remis, så tag en snak med formanden :-)

Se resultaterne for Frem 4 og Frem 5.