Andenplads og syvendeplads i divisionen
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Søndag, 12 Marts 2017 19:34

Søndag d. 12. marts drog første- og andetholdet mod det sjællandske, da der stod fællesafslutninger i hhv. Taastrup og Køge på programmet.

Målene var vidt forskellige, da Frem 1 kunne efter en flot sæson kunne spille afslappet, mens Frem 2 var i direkte duel med Præstø om en mulig nedrykning fra divisionen.

For første gang i lange tider var førsteholdet først færdig, da det i Taastrup blev til kneben sejr på 4,5-3,5 over Brønshøj 2. Dermed indhentede vi modstanderholdet i stillingen ift. brætpoint. Da sejren samtidigt gav to matchpoint endte Frem 1 som nummer 2 (og ubesejret) i 1. division, gruppe 1. En flot bedrift, når ratingprofetierne havde sat førsteholdet til en sjetteplads inden sæsonstart.

Frem 1 efter andenpladsen er sikret - fv.: Per, Kristoffer, Tom, Torben, Johnny, Tobias, Stefan og Sophus (foto: Brian Jørgensen, Næstved)

Andetholdets kamp endte mere spændende end de fleste nok havde håbet. Først sikrede Sydøstfyn, som også var involveret i nedrykningsdramaet, endnu en sæson i 2. division, gruppe 2 med uafgjort mod Holbæk.

Frem 2 mod Præstø - Jacob er nu på 1850 i rating! (foto: Jess Nykjær)

Dermed skulle Læseforeningen 2, som allerede var rykket ned, havde følgeskab af enten Frem 2 eller Præstø. Frem 2 kunne tåle et knebent nederlag, men da Niels Henrik sad som sidste mand tilbage var stillingen desværre 2,5-4,5 i modstanderholdets favør, hvorfor Niels var presset til gevinstforsøg. Niels måtte i sidste ende give fortabt, hvorfor Frem 2 må en tur i Fynsserien i næste sæson.

Billeder (af Jess)

You have no rights to post comments