Pokalfinalen 2017
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Lørdag, 04 Marts 2017 16:50

Mandag d. 6. marts blev sæsonens pokalfinale afgjort. Efter en spændende forløb (læs Niels Eriks minireferat på FSU's hjemmeside) endte matchen 2,5-1,5 i Nr. Aaby favør, som dermed fik revanche for sidste års nederlag i selvsamme finale.

Pokalvinderne: Sven Judas, Mikkel Clausen, Martin Lund og Mads Svendsen

Stort tillykke til Nr. Aaby med pokalen, som kommer som følge af god sportslig fremgang de senere år!

Det kan endvidere bemærkes, at Mads med pokalsejren skriver sig ind i historiebøgerne som den første, der har vundet pokalturneringen med 4 forskellige hold (Læseforeningen, Frem, Lærerseminariet, Nr. Aaby)!

Mandag d. 6. marts spilles årets pokalfinale i Frems lokaler i Ungdomshuset. Finalen står som sidste år mellem Nr. Aaby og Frem.

Vandrepokalen