Hvem har brug for tudekiks, når vi har slikposer? (Frem 4 imponerer)
Skrevet af Bo Sørensen
Fredag, 03 Marts 2017 08:19

Frem 4 storsejrede ude mod Læseforeningen 4, og er nu lidt overraskende tilbage i toppen, kun et ½ point fra førstepladsen inden sidste runde. Kampen sluttede 6½-1½ til Frem 4. Jonathan havde en tabt stilling, men vandt på tid, med 1 time og 31 min tilbage af sin tid! Elisabeth vandt igen igen og har nu 6½ af 7 mulige point, hivlket giver en ratinggevinst, der nu imponerende er på over 130 point.

Over hele linien blev der kæmpet flot: Christoffer vandt, Raidar vandt, Tobias vandt, og holdlederen vandt et slutspil i tidnød, hvor der tilmed var nødvendigt at skifte ur, da det blev bemærket, at da jeg kom under under 2 min, så stoppede uret med at lægge tid til. Albert tabte i en ellers lige stilling grundet et fejltræk, og Henrik hentede en remis i sit parti.

Jeg bebudede inden sæsonen gik i gang, at jeg faktisk troede på, at vi kunne vinde serie 1, og de smalle nederlag mod nogen af favoritterne viser også, at vi sagtens har kunne være med. Vi er klar til gribe chancen, hvis den er der, men det kræver en sejr over Middelfart i sidste runde, som må anses for at være klare favoritter. Der blev i øvrigt delt slikposer ud efter fortjeneste før kampen startede, og de to heldige var Raidar og Elisabeth.