Nyborg - Frem 3 - Sagaen om tudekiksene!
Skrevet af Markus Maagaard
Torsdag, 09 Februar 2017 11:06

Den 6. februar kl 18:00 stillede Markus og Aske sammen Jess nede foran Ungdomshuset. Vi stod og betragte det begyndende snevejr, da Emil sluttede sig til gruppen. Da vi kun skulle være tre i hver bil, gik Aske Markus og Emil til Emils racer og begyndte at køre ud mod Nyborg. Naturligvis kom vi først.

Efter at området var blevet tjekket, og der var blevet sagt hej til modstanderne, ankom bil nr. 2. I denne, noget mindre sporty bil, var Jess, Anton og Peter. Jess havde en stor pose med sig, hvilket til at begynde med virkede lidt underligt. Men det blev opklaret kort efter, da Jacob var ankommet og holdmødet blev sat. (Vi manglede stadig Søren, men han kom beklageligt for sent.)

Holdmødet forløb meget overraskende: Først blev målet for dagen sat til 5 - 3. Bagefter kom den sædvanlige opfordring til at spise af både brød og marcipanbrød. I dag, uvist af hvilken grund, var der halvandet brød til hver. Indholdet af posen blev herefter i dramatisk tempo afsløret: På dagen var der 6 pakker kiks. Undertegnede nåede ikke at se hvem der fik de to andre pakker tudekiks, da jeg havde for travlt med at blive fornærmet. Begrundelsen for kiksene var ganske oprørende! I det foregående referat (som alle der læser dette naturligvis har læst) nævnte jeg noget om den relative kvalitet af de tudekiks der gik til holdlederen, i forhold til de kiks der gik til undersåtterne. Dette kan kun ses som et angreb på det frie referat og der burde derfor fra bestyrelsens side slås hårdt ned på dette. Der var Prince kiks til Emil, for at have vundet alt ind til videre og Søren, for at være ubesejret. Undertegnede undskylder for ikke at have set hvem der fik resten af kiksene.

Da vi satte os til brætterne manglede vi stadig Søren, men han kom i hurtigt tempo kort efter at urene var startet.

Frem 3 0.5 - 0.5 Nyborg
Akse, remiskongen, slår til igen. Undertegnede nåede ikke at se slutstillingen, men stoler på Askes vurdering af stillingen. Hvad undertegnede så af partiet, så lignede det at det var den vej partiet var på.

Frem 3 1.5 - 0.5 Nyborg
Emil slår sin modstander ned med overdrevet styrke. En sikker sejr for manden, der ellers bliver ved med at snakke om manglende form. Hvis dette virkelig er manglende form, så vé alle der kommer forbi Emil, når han er på toppen.

Frem 3 2.5 - 0.5 Nyborg
OPREJSNING. Eller noget der helst skulle minde der om. Undertegnede slog sin modstander i 43 træk. Ikke overbevisende spillet, men dog stadig et point. Noget der bestemt har manglet i meget af undtegnedes første sæson i Fynsserien.

Frem 3 2.5 - 1.5 Nyborg
Holdlederen falder for sin modstander. Kort blev der nævnt, at han havde haft en fordel ud af åbningen. Hvad der skete med denne fordel, må være op til computeren at finde ud af. Herr Nykjær var bestemt ikke tilfreds og der forventes tudekiks. Kvaliteten af disse vil blive grundigt undersøgt, af hensyn til ligestilling.

Frem 3 4.5 - 1.5 Nyborg
Søren og Anton vinder begge deres partier. Dejligt, da dette betød at vi var tæt på at opfylde målsætningen, forlod Anton, Aske, Emil og Markus spillestedet i Emils Rolls Royce.

Slutresultatet blev 4.5 - 3.5
Referenten har ikke hørt noget om hvordan de to sidste partier forløb, men forventer at der må være en god grund.Undertegnede er glad for sejren, både for holdet og personligt og ser frem til at spille mod Odense 1.

fortsættes (forhåbentligt)

You have no rights to post comments