Elisabeth nu med 5,5 af 6 mulige point!!
Skrevet af Bo Sørensen
Tirsdag, 07 Februar 2017 06:25

Frem 4 tog mandag aften imod et Ejby-hold, der kæmper for at komme op i Fynsserien. Og på papiret var Frem 4 en overkommelig modstander og et bump på vejen for Ejby.

Ejby drog dog også hjem med en sejr på 4½-3½, men Andrew fra Ejby var dog skuffet, da han havde regnet med en stor sejr på 7-1. Men Frem 4 har to juniorspillere på bræt 7 og 8, som gang på gang henter hele point hjem til Frem 4: Elisabeth har scoret 122 ratingpoint indtil videre med to runder igen; Jonathan er også godt med og har vundet 50 ratingpoint.

Holdkaptajnen, som desværre igen idag ikke kunne være med, gav debut til det nye medlem, Reidar Hansen, der fik en flot sejr over Joakim Gøhns. Alt andet lige en bedre indsat af holdet i dag end sidste rundes nederlag i Midtfyn.

Billeder (af Kristoffer)