Divisionsskak 5 runde - David mod Goliat og lokalopgør
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Mandag, 30 Januar 2017 06:24

Søndag d. 29. januar drog Frem 1 mod lokalopgør i Nr. Aaby, mens Frem 2 skulle prøve kræfter med et at sæsonens store samtaleemner i divisionsturneringen, Team Xtracon Køge.

I Ungdomshuset var andetholdet på mere end overarbejde, da kandidaterne til Skakligaen (om et par år) Køge var på besøg. Med en forventet score på 0,32 (for hele holdet!) stod det hurtigt klart at dagen ville blive mere en oplevelse ved at møde stærke spillere end en resultatmæssigt fornøjelse.

Det lykkedes Peter Morling at sikre andetholdet endnu en holdkamp over forventet score, da det blev til remis mod Hans Dahl Pedersen (2131). Dermed blev slutresultatet 0,5-7,5.

På Nr. Aaby Skole var det kampen om at være øens bedst hold, som skulle afgøres. Dette lykkedes dog ikke at afgøre dette på dagen, da førsteholdet efter en off-day måtte rejse hjem med endnu et uafgjort resultat 4-4 i bagagen trods en forventet score på godt 5,5 point. Det blev en af de dage, som sættes på bagerste side i scrapbogen; dagens to nederlag kom endda efter afslag af remistilbud. Kampgejsten var dermed til stede, mens Caissa ikke tilsmilede førsteholdet på dagen.

Billeder fra Frem 2 - Køge 1 (af Jess Nykjær)