Klublyn og Frem Open
Skrevet af Bo Sørensen
Onsdag, 11 Januar 2017 07:22

Mandag aften havde vi årets første titel på spil. Lynmesterskabet skulle afgøres over 7 runder, hvor Per og Kristoffer måtte påtage sig farvoritrollerne. Det blev da også sidstnævnte, der rendte med titlen efter 7 sejre. Så stort tillykke herfra, hvor det iøvrigt undrede undertegnet, at der ikke var flere som mødte op for at kæmpe om titlen, da det må siges have en vis prestige at vinde denne titel. Undertegnede satte i øvrigt alle holdkammereterne fra Frem 4 på plads; Jonathan, Christoffer og Henrik. De må have stor respekt for deres holdkaptajn.

Frem Open lige om hjørnet

Jeg skal hermed opfordre alle til bakke op vores open, som starter mandag d. 30 januar. Der er 18 deltagere indtil videre, og jeg synes det kunne være sejt at doble det antal til 36 deltagere. Så skub til folk og hør om de ikke lige skal være til at spille 7 runder i Frem mandag aften henover vinteren og foråret. Frem er en stor klub med 50 medlemmer, så det bør være muligt.

You have no rights to post comments