12. første fredag i Middelfart.
Skrevet af Jess Nykjær
Søndag, 08 Januar 2017 10:05

Jeg har ikke styr på hvor mange gange, at jeg har deltaget i Middelfarts nytårsturnering. Men i hvert fald har jeg været med de sidste 3 år. I år med 3 FM'ere; det nok stærkeste felt nogensinde. 28 deltagere inklusiv Brian Magnussen og undertegnede. Samtidig var det første gang, at undertegnede kom ned i præmiegruppe 2, hvilket gav forhåbninger om præmie, lige til han så, at alle lynhundene fra Nr. Aaby var dukket op. At man så spiller fjols i de to første runder, med en forvandling af sikre gevinster til ingenting, hjælper ikke. Stille og roligt vænnede undertegnede til de 3 minutters betænkningstid, samtidigt med medgørlige modstandere dukkede op. Dette gjorde, at undertegnede efter 7 runder og kun 3 point overvejede at tabe resten af partierne, så man kunne komme ned på de 1000, som ens spil svarede til.
Dog skete der noget mærkværdigt; manden begyndt at vinde, først en plader-sejr, så et udspilning af Viggo B. Qvist, der dog mente, at han havde stået til gevinst, det var nok meget tidligt i partiet. Her opdagede jeg, at jeg havde mulighed for at vinde min præmiegruppe, hvorfor jeg havde informeret Brian om, at jeg nok ville vinde gruppen, hvis jeg scorede et enkelt point i de resterede 2 partier. Det lykkedes og minsandten, om undertegnede ikke også vandt det sidste parti, så jeg nåede op på 7 point af 11 mulige. Den sidste specielt, hvor jeg vandt over FM Carsten Bank Friis, der bagefter sagde, at han nok skulle have modtaget mit remis-tilbud. Hvorfor hans eneste nederlag den aften var til en Fremmer.

Brian; hvad var det han lavede? Jo, han tog et bilede af undertegnede, hvorefter vi blev enige om, at de andre havde været heldige. Brian smadrede dog faktisk også Viggo B. Qvist, så man kan sige at Viggo tabte 2-0 til det gamle Søhus.

You have no rights to post comments