God Jul og Nytårs skak til alle Fremmere
Skrevet af Jes Danielsen
Mandag, 26 December 2016 10:04

Kære alle Fremmere. Så er det er jo igen ved at være Jul og Nytår. Normal en højtid med tanker på juleferie, god mad, gaver, samvær med famile og venner, og hvor skakken normalt må vige til side, i nogen tid.

Jeg vil først gerne sige tak for i år, og ønske alle Fremmere en rigtig god Jul med et ønsket om et godt og lykkebringende Nytår!

Herefter vil jeg gerne minde om, at det netop er i de forestående uger og i den næste måneds tid at der spilles de første gode skakturneringer her i Odense.

Selvfølgelig med Frems Julecup 2016, startende den 28. december 2016 samt Fynsmesterskabet 2017 startende den 5. januar 2017 og hvor bl.a. vores nye klubmester og regerende Fynsmester Kristoffer Dyrgaard samt den tidligere Fremmer IM Mads Hansen stiller op. Endeligt er der også Frem Open 2017 startende den 30. januar 2017.

Så der er slet ingen grund til at gå i en slags "skakmæssigt" vinterhi. eller måske igen i år, at skulle sidde derhjemme sammen med familien og i den kommende måneds tid blive tvunget til at gense alle afsnittene af "Matador-serien" eller "Venner" igen, igen!

Så hvis du er interesseret i at spille turneringsskak her i Odense de kommende uger og måneder; Så er det nu det sner! Gå på turnering.skak.dk under indbydelser og meld dig til!

God Jul og Nytårs Skak.

Jeg håber vi ses til Frems Julecup 2016

[webmaster: Indlægget blev modtaget inden Julecuppen ramte sit deltagerloft på 64 deltagere]

You have no rights to post comments