Linus tog kampen op mod 8 erhvervsskole elever.
Skrevet af Steen Henriksen
Onsdag, 14 December 2016 15:10

Den 14. december var Frem Skakklubs, Fynsmester i skoleskak i F Gruppen, Linus inviteret til en simultanforestilling på Syddansk Erhvervsskole.

Skolens valgfagshold i Skak har i løbet af efteråret modtaget 32 timers skakundervisning af Steen, som havde taget initiativ til simultanforestillingen. Eleverne havde 10min på uret, Linus havde en time til samtlige 8 partier. I løbet af simultanforestillingerne, som var Linus’ første, blev der gået til stålet, men hverken tilbud om dronningeafbytning, remis eller bestikkelse i form af slik, sodavand og endda ekstra lommepenge! bed på Fynsmesteren.

Og det samlede resultat?: 7-1 til Linus! Flot debut af Linus og både Linus og eleverne havde en sjov formiddag.