Juleafslutning 2016
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Tirsdag, 13 December 2016 21:07

Mandag d. 19. december markeredes årets sidste klubaften med den traditionsrige juleafslutning.

Juniorjuleafslutningen bød på blandt andet "hjerne-arm" og babyskak. Undervejs kiggede nissen forbi med risalamande og godter.

Voksenafslutningen bød ligeledes på risalamande, havregrynskugler og kage m.m. inden præmietagerne fra klubturneringen blev fejret. Aftenen bød desuden på pakkespil inden juleskakken dannede centrum for udskejelserne.

Der skal lyde en stor tak til Jess for det store forberedelsesarbejde op til juleafslutningen!

Alle ønskes en glædelig jul og et godt nytår!

Billeder (af Jess og Kristoffer)

Et smugkig fra julemandens værksted:
"
På loftet sidder nissen, ham I ved der er så sød - han er så mæt, for han har spist et stort fad julegrød.
Nu sidder han i stolen, og han snorker som en bjørn - og drømmer om de gaver han skal gi´ til byens børn."

Fra juniorjuleafslutningen 2015

Voksenjuleafslutningen starter officielt kl. 19, men allerede fra kl. 18.30 vil der være julehygge på programmet. Her kigger julemanden ligeledes forbi. Voksenjuleafslutningen er åben for vore unge medlemmer. Under juleafslutningen vil der bl.a. være pakkespil (medbring en pakke af værdi 20-30,- hvis du vil være med) inden det traditionsrige juleskak står på programmet.

Voksenjuleafslutning 2015

OBS: Husk nissehuen - klubben giver en gratis sodavand eller øl til alle med nissehue til juleafslutningen.

You have no rights to post comments