Holdskak uge 49
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Tirsdag, 06 December 2016 08:15

Mandag d. 5. december var der dobbeltopgør mellem Tårnet og Frem.

Frem 3 drog til Svendborg, hvor det blev til et nederlag på 2-6, som var minimalt under forventet score.

Samtidigt blev det hjemme i Ungdomshuset til et knebent nederlag på 3½-4½ for Frem 4 mod Tårnet 2.

Torsdag d. 8. december drog Frem 5 afsted mod Bolbro, hvor Læseforeningen 4 ventede. Kampen endte med et nederlag på 2-6. Læs Jakobs referat her.

Søndag d. 11. december spillede både første- og andetholdet igen over evne, da førsteholdet klarede 4-4 mod Øbro i 1. division, gruppe 1 og andetholdet vandt 5-3 over Læseforeningen i 2. division, gruppe 2. Begge kampe blev spillet i Ungdomshuset. Efter de tre første divisionsrunder er første- og andetholdet samlet hele 8,9 point over forventet score!

Billeder fra Frem 1 - ØBRO og Frem 2 - Læseforeningen 1 (af Jess Nykjær)

Billeder fra Frem 4- Tårnet 2 (af Kristoffer)

You have no rights to post comments