Pokalturneringen 2016 - 2. runde
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Tirsdag, 29 November 2016 14:14

Mandag d. 28. november var der - foruden klubturnering i Ungdomshuset - pokalturnering i Nyborg. Her deltog Frem 1, Frem 2 og Frem 3.

Ved lodtrækningen blev det hurtigt tydeligt, at Frem 2 og Frem 3 ville have svært ved at kvalificere sig til kvartfinalerne i Frems lokaler 23. januar, da de trak hhv. Læseforeningen 1 og Nr. Aaby 1. Frem 1 skulle spille mod FSU. Efter en lang aften måtte vi nøjes med blot ét hold i kvartfinalen.

Først måtte Frem 2 give fortabt mod Læseforeningen 1 1, der vandt 3½-½.

Næste match færdig med Frem'sk islæt var Frem 3 - Nr. Aaby 1; meget sensationelt lykkedes det Frem 3 at opnå 2-2 og lynomkamp, da Alexander (endnu en gang! - 3 sejre over mesterspillere på godt to uger!) og Christoffer vandt. Lynomkampen blev desværre tabt med 1-3. Men holdet havde bestemt stor ære af resultatet!

Aftenens sidste match blev Frem 1 - FSU, hvor Frem 1 efter 3 timers spilletid var foran 3-0. Sophus og Jørn Moestrup fik dog fuldt glæde af spilletiden, hvor Sophus til sidst vandt et interessant dronningeslutspil, hvor fordeln blev flot konverteret.

I kvartfinalerne får Frem 1 selskab af Nr. Aaby 1, Læseforeningen 1, Faaborg, 1, Middelfart 1 & 2, Nyborg 1 og Sydøstfyn.

Resultater (fra www.fsu-skak.dk)

Frem 2 - Læseforeningen 1: ½-3½
Tom Frantsen- Lars Munk Jensen ½-½
Jess Nykjær - Jesper Knudsen 0-1