Fremmer delte førstepladsen i Læseforeningens Åbne Klubmesterskab 2016
Skrevet af Jes Danielsen
Fredag, 25 November 2016 21:56

I Læseforeningens Åbne Klubmesterskab 2016 delte Johnny Meier Harboe Frem førstepladsen sammen med Lars Munk Jensen LF begge 7 point. På en 3. plads kom Ken Lentz Rasmusen LF med 6 point. Frems klubmester Erik Pedersen havde en lidt skidt turnering og sluttede sidst i mestergruppen med kun ½ point.

I basisgruppe 1 vandt Jacob Agerskov Buur LF som også spiller med i Frems Klubmesterskab 2016 med 7½ point, Peter Morling Frem fik en fornem delt andenplads sammen med Kris Klausen LF begge 6½ point.

I basisgruppe 2. vandt Jes Danielsen Frem og LF med 7½ point..nr 2 i gruppen blev Anders Sørensen LF (Niels Henrik Sørensens bror) med 6½ point.

I basisgruppe 3 vandt Sune Zimmermann LF med 8 point! Willy Hansen Frem spillede en fornuftig turnering, og vandt bl.a. over en af favoritterne i gruppen Klaus Skadegaard Odense skakklub og fik en 5 plads med 5½ point.

You have no rights to post comments