Frem 4 overraskede igen mod Årslev
Skrevet af Henrik Hansen
Onsdag, 23 November 2016 16:21

Frem 4 mødte Årslev og var med en forventet score på 3,1-4,9 på en hård prøve mod Årslev.

Anton mødte på 1. brættet en mesterspiller, men Anton havde forberedt sig (vist for første gang i år), så han troede på en overraskelse. Modstanderen spillede alligevel en anden variant, så forberedelsen var spildt, og Anton valgte at spille London-systemet. Modstanderen var uforsigtig, da han ville nedbryde Antons stilling, så Anton slog kontra og vandt.

Albert spillede på andenbrættet mod en stærk modstander, men tilspillede sig midtvejs en lille fordel og tilbød remis. Det var modstanderen ikke tilfreds med, så Albert måtte gå hele vejen og ta’ en hel – godt gået Albert!

André har set for meget VM-skak – han fik endnu en remis på 3. brættet (3. remis på stribe).

På 4. brættet ’ofrede’ Christoffer 3 bønder uden kompensation og havde en skidt stilling – men han kæmpede videre og vandt alligevel til sidst.

Jeg spillede på 5. brættet et lige parti, indtil jeg overså en springergaffel, der kostede en kvalitet og en ødelagt kongestilling – og så var den kamp tabt.

Tobias spillede et fint parti på 6. brættet og havde klar fordel, da han røg i en evig skak og måtte nøjes med en halv.

Elisabeth er på 7. brættet holdets formstærke spiller og fik i sikker stil 3. sejr på stribe.

På 8. brættet tabte Jonathan efter 2 sejre i de første kampe.

Samlet sejr på 5-3 var et super resultat i forhold til forventet score på 3,1-4,9, og det bliver spændende at se, om Frem 4 kan overgå sig selv igen i næste runde, hvor der er topopgør mod favoritterne fra Tårnet.