Odensemesterskabet 2016
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Onsdag, 16 November 2016 17:52

Odensemesterskabet 2016

Frem Skakklub inviterede traditionen tro indenfor til Odensemesterskabet, der ligesom de forrige år afholdtes den første weekend i skolernes efterårsferie, 14.-16. oktober.

Odensemester 2016 - Jesper Thybo, sammen med Jakob Aabling, som ligedes gjorde en særdeles god debut i IM-gruppen!

View over kantinen under turneringen

Resultater: Se resultaterne i samtlige grupper på DSU's turneringssystem eller via hovedmenuen til venstre.

Præmietagere: Følg med i gruppevindere, præmietagere m.m.

Parkering: Der er mulighed for parkering på nabomatriklen (Tietgenskolen, Nonnebakken 9) samt bag Allégade 61. Desuden er der mulighed for parkering i sidegaderne syd for skolen. Se mere på oversigtskortet.

OM i lyn: Lørdag aften blev der afviklet lynturnering. 10 spillere fandt frem: Janus Christensen blev Odensemester i lyn, mens Jakob Buur, Tommy Jensen og Heinz Furrer tog præmierne i ratingpræmiegruppen. Se resultaterne.

Tommy, Heinz, Janus og Jacob

Beretninger: Se beretninger fra turneringen på skak.dk eller via menubjælken "Odensemesterskabet 2016" til venstre.

Billeder: Se billeder fra weekenden her.

Anden pressedækning: Turneringen er blevet fulgt af både Fyns Skak Union og Dansk Skak Union.

Vi glæder os til at se jer til et par hyggelige efterårsdage i Odense!