Frem 4 holder sig til i toppen af serie 1
Skrevet af Bo Sørensen
Tirsdag, 15 November 2016 23:50

Vi var nået til 2. runde i serie 1. Og inden kampstart, havde kaptainen lovet slikpose til rundens spiller, og den gik til Jonathan. I 1. runde formået han med stor iver at sætte sin modstander godt og grundigt til vægs. Lad os blive ved ham et øjeblik, for mod aftenens modstander Sydøstfyn 3 formåede han endnu engang at lokke modstanderen hurtigt ud af balance, og "nem" sejr til Jonathan.

Halvdelen af Sydøstfyn mødte 5-10min for sent op, men det lod vi os ikke påvirke af, og min modstander valgte helt at blive væk, så endnu et let point til holdet.

Kampen sluttede 6½-1½, med flotte præstationer over hele linien. Elisabeth var blevet kaldt ind som ekstra spiller, da Christoffer Vinther fik chancen på Frem 3, fik endnu en flot sejr, og har nu 2 af 2 mulige.

Udover Elisabeth, så var der flot sejr til vetaranen Alfred, heldig sejr til Henrik , og jeg mener heldig!

Tobias stod ikke tilbage for heldet, da han i en meget presset stilling fik klaret sig til en remis!

Albert fik en flot remis på 1.bræt, der også kunne være blevet vækslet til en sejr, Albert modstander tilbud remis midtvejrs i partiet, men Albert afviste ved bare at trække, men i et uklart, farligt slutspil blev parterne enig om remis.

Formanden André er iøvrigt ved at udvikle sig til en remis konge, og så skal vi vist ikke snakke mere om det :-)

Billeder (af Kristoffer)

You have no rights to post comments