Frem 5 - Med æren i behold!
Skrevet af Jakob Frederiksen
Onsdag, 26 Oktober 2016 05:04

Tirsdag d. 25 oktober var Frem 5 i Ejby og spille årets første holdskakkamp mod Ejby 1. Inden noget andet bliver sagt, skal det siges, at Frem 5 i Serie 1 er i noget af en modvind, da andre hold har et rating gennemsnit på 1400-1600, hvor Frem 5’s er på 1223. Dertil skal det siges, at vi har mange lovende ungdomsspillere på holdet.

Dagens hold lød som følgende: Jonathan Roed, Willy Hansen, Jakob Frederiksen, Peter Kinggaard, Bastian Kehrer, Peter Fynbo, Steen Roed og rosinen i pølseenden, Elias Roed.

Vi startede egentlig meget godt ud, og vælger ikke at følge Frem 3’s eksempel med at tabe to kampe på 15 minutter. Det så i lang tid meget fornuftigt ud på de forskellige brætter, og der skulle gå ca. halvanden time inden det første pointfald skulle falde. Peter Kinggaard troede han havde remis, men i stedet tabte han tårn i to træk. Om det er en tilfældighed, eller Peters knivskarpe rutine vides ikke, men det antages at Peter valgte at være den første til at tabe, så andre ikke havde det så dårligt, når de gjorde. Dette skulle vise sig at være en sandhed, da spillerne langsomt faldt en som en.

Efter omtrent to timers spil, sad kun holdlederne fra de to hold mod hinanden, nemlig Jakob Frederiksen mod Andrew Velarde. Efter yderligere 30 minutters spil sagde Jakob: ”Hokus pokus filli remis”, og holdet kunne vende hjem fra Ejby med den sørgelige score ½-7½, dog kun 0.2 under forventet og æren intakt. Det skal dog siges, at holdlederen er tilfreds med holdets indsats alligevel, særligt skal førstebrættet Jonathan Roed og femtebrættet Bastian Kehrer have stor ros for at fortsætte en intens kamp, med mere eller mindre materiale under, og næsten vende kampen. Fortsættes dette, kan det kun føre til mere end samlet et halvt point.

You have no rights to post comments