Kommunemesterskaberne i skoleskak
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Søndag, 09 Oktober 2016 09:35

Lørdag d. 8. oktober var vore juniorer igen ude at prøve kræfter med det fynske skoleskakliv.

På Verninge skole stod der kommunemesterskaberne på programmet; et koncept, hvor hver deltager - udover at spille for egen medalje - samler point til kommune. I år vandt Middelfart Kommune.

I gruppe 6 (født nov. 2007 - jan. 2009) blev Peter Holst en flot nummer 2 med 6/7, mens Linus også havde en god dag og med 5/7 opnåede en delt tredjeplads.

I gruppe 5 (april 2007 - sep. 2007) tilkæmpede Elias Holm sig en delt førsteplads med 6/7, mens Nicholas blev en flot nr. 3 med 5 point.

I gruppe 3 (juli 2006 - okt. 2006) vandt Elias Roed med 7/7!

I gruppe 1 (feb. 2002 - sep. 2005) tilspillede Johan sig en flot, delt førsteplads med 6/7.

I elitegruppen (de dygtigste fra de deltagende kommuner) vandt Jonathan Aagaard med 6/7, Jonathan Roed blev nr. 3 med 5 point og Alf sikrede sig via 3 point en femteplads i det fine selskab.

Stort tillykke til alle vore dygtige juniorer!

You have no rights to post comments