Venter på Rebecka!!
Skrevet af Jess Nykjær
Torsdag, 06 Oktober 2016 15:34

Som det måske er gået op for nogle af klubbens medlemmer, bliver der også snakket og spillet skak ved siden af klubturneringen: Fx spillede Simon og Sophus lidt skak, mens Anton, Peter og Yann snakkede om løst og fast.

Diverse klubspillere fandt ligeledes tid til skak efter klubturneringen, hvilket altid er hyggeligt, så man er altid velkommen til en sludder for en sladder i klubbens lokaler mandag aften.

Man kan jo også arrangere en lille turnering, hvilket også resulterede i en børneskak-turnering, hvor Jydeholdet fik smæk af Venter på Rebecka!!

Lige så vigtigt var det, at der blev øvet i disciplinerne "at hovere", "overdreven jubel" og "det er min holdkammerats skyld". Så kom og deltag i hyggen, men pas på - det smitter!

You have no rights to post comments