Frem 1 opretholdt hjemmebanestatistikken
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Lørdag, 08 Maj 2010 16:55

Frem 1 tog søndag d. 31/1 hjemme i mod Furesø, som vi delte 2. pladsen med inden matchen. Michael og Mathias kom bedst fra land, men mens Mathias sikkert fik sat et point på tavlen, fandt Michael ikke den nemme vej til gevinsten. Mads H. og Ellen fik derefter begge sat point på tavlen til føring på 3-0. Herefter fik Mads S. og Tom begge konverteret gode stillinger til fuld høst, og da Kristoffer kom heldigst ud af en slagudveskling i tidnøden stod der nu hele 6-0 til Frem 1.

Michael endte desværre i et løberslutspil der ikke kunne vindes grundet randbondens forkerte forvandlingsfarve, mens Stefan i et spændende parti over næsten alle 6 timer måtte se tiden have negativ indflydelse, hvilket resulterede i dagens eneste nederlag. Da BMS - rækkens førehold - samtidigt tabte 3,5-4,5, gjorde vores sejr på 6,5-1,5 at vi nu "kun" er 3 point efter inden vi tager i mod BMS på hjemmebane søndag d. 21. februar kl. 12.00. Kom og oplev en spændende topkamp og hep Frem 1 til sejr!

Se stillingen.

Læs desuden Niels Eriks beretning med billeder og partimateriale.

You have no rights to post comments