Frem Julecup 2013

Frem Julecup havde deltagelse af hele 61 deltagere. Et deltagerantal, som ikke er set større i nyere tid. Frem Skaklub takker for den store opbakning til arrangerementet og ønsker alle et godt nytår!

Tak til alle for at bidrage til en hyggelig dag, hvor julehyggen var i højsædet.

Overview over Julecuppen 2013

Præmietagere blev:

Mester 1: Jwan Bakr (5/7) efterfulgt af Per Stentebjerg og Kristoffer Dyrgaard (4,5/7).

Mester 2: Bjarne Haar (4,5/7 efter to indledende nederlag!) efterfulgt af Palle Bratholm og Niels-Henrik Sørensen (begge 4/7).

Basis 1: Sophus Møller (5,5/7) efterfulgt af Ove Matras (5/7) og Johnny Holler (4,5/7).

Basis 2: Knud Aage Rasmussen (5/7) og Jesper Schmidt Poulsen, Hans Hansen og Anders Jensen (alle 4,5/7).

Basis 3: Den lokale junior Jacob Foged Christensen (6/7 ubesejret) efterfulgt af Jens Rasmussen og Morten Jannik (4/7).

Basis 4: Aske Graulund med 5,5/7 efterfulgt af Leif Justesen og Steen Jacobsen, begge med 5/7.

Basis 5: Den yngste deltager, Albert Møller (5,5/7) efterfulgt af Hooman Arshadi (5/7), Rune Heidtmann og Tobias Aagaard Hansen (4,5/7) og delt 5.plads med 4/7; Mogens Keinicke, John Gunn, Henrik Malig Hansen og Masoud Arshadi.

Den efterfølgende lynturnering blev vundet af Jwan Bakr foran Per Stentebjerg, Kristoffer Dyrgaard og Jesper Knudsen. Titlen som bedste basisspiller blev delt mellem Johnny Holler og Anders Jensen.

Mester 1: Per, Jwan og Kristoffer

Mester 2: Bjarne, Palle og Niels Henrik

Basis 1: Ove, Sophus og Johnny

Basis 2: Anders, Knud Aage og Jesper

Basis 3: Morten, Jacob og Jens

Basis 4: Steen, Aske og Leif

Basis 5: Masoud, Rune, John, Tobias, Albert (forrest), Henrik og Hooman

Billeder fra julecuppen (af Niels Erik)

Basis 5

Basis 4 og 5

Basis 3

Basis 2

Basis 3 og Basis 1

Mester 2

Mester 1

Basis 1

Lørdag d. 28. december afholder Frem Skakklub traditionen tro Frem Julecup. Med en hurtigskakturnering over 7 runder er du sikret en god portion skak og hyggeligt samvær med dine skakkammerater mellem jul og nytår. Frem Skakklub glæder sig til at byde dig velkommen!

Grupperne er lagt:

Mester1, Mester2, Basis1, Basis 2, Basis 3, Basis 4 og Basis 5

(Bemærk at ratingtallene for lodtrækningsnummer 8 kan være forkerte grundet programproblemer)

You have no rights to post comments