Ungdoms-DM i Skanderborg
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Torsdag, 02 Maj 2013 07:36

I den kommende weekend drager en stor del af juniorspillerne til Skanderborg for at deltage i Danmarksmesterskaberne for Ungdom. De deltagende Fremmere er Tobias Ilsøe; Jacob; Albert, Elisabeth og Sophus Møller; Jonathan og Tobias Aagaard; samt Emma og Alexander Le Besq. Held og lykke!

Det blev til en Danmarksmesterskab til Frem Skakklub i U16-klassen, da Tobias med 4½/5 strøg til tops i gruppen og undervejs kun afgav point til Emma, der ligeledes var med i toppen hele vejen. Tobias vinder foruden titlen, retten til at repræsentere Danmark ved EU-mesterskaber i Østrig senere på året og et tilskud på 2000,- til rejsen. Stort tillykke til Tobias!

Det blev også til podieplaceringer til Jonathan (3. plads med 3½/5 i U08) samt Alexander og Sophus (2. og 3. plads med hhv. 4/5 og 3½/5 i U14)!

255493_4567700794374_842388265_n.jpg

Tobias under OL. Til højre modstanderen i sidste runde, Rasmus Thøgersen, Skive.

You have no rights to post comments