Spændende pokalskak på mandag
Skrevet af Niels Henrik Sørensen
Torsdag, 22 November 2012 06:49

Frems tre resterende hold i pokalturneringen havde blandet held med lodtrækningen. Frem 1 trak Nr. Aaby 2 og gik sikkert videre med en 4-0 sejr.
Frem 2 trak det stærke og rutinerede hold Sidespringerne og efter 2-2 i den ordinære kamp blev lynomkampen vundet med 3-1.
Frem 3 mødte sidste års pokalvindere Trekanten og trods fravær af Carsten Bank Friis og Kim Skaanning var denne udfordring for stor. Holdet kæmpede dog godt. Emma og Jens var længe godt med i deres respektive partier.

Dermed er Frem 1 og Frem 2 videre til kvartfinalerne som finder sted i januar.

Mandag den 26. november lægger Frem lokaler til anden runde af FSU's pokalturnering. 16 hold har kvalificeret sig, og der venter med garanti skakelskere en spændende aften med nogle intense opgør. Frem fik tre hold videre fra første runde, og de stiller op på hjemmebane i disse opstillinger:

Frem 1
1. Kristoffer Dyrgaard
2. Simon Wiilbrandt
3. Tom Frantsen
4. Tobias Ilsøe

Frem 2
1. Per Stentebjerg
2. Mathias Meunier
3. Johnny Holler
4. Jonas Nilsson

Frem 3
1. Jens Rasmussen
2. Yann Le Besq
3. Emma Le Besq
4. Alexander Le Besq

De øvrige deltagende hold er Ejby, Fåborg, Læseforeningen, Nyborg 2, Nr. Åby Junior 1, Nr. Åby Junior 2, Sdr. Nærå 1, Sdr. Nærå 2, Sdr. Nærå 3, Sydøstfyn 1, Peixe, Sidespringerne og Trekanten. Der er lodtrækning kl. 18.50. Alle medlemmer opfordres til at kigge forbi klubben på mandag og give klubbens helte lidt moralsk opbakning, så Frem også er repræsenteret i pokalturneringen efter nytår.

You have no rights to post comments