Emma til Ungdoms-VM
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Søndag, 04 November 2012 09:43

Emma sluttede med fine 5 point af 11 og tager dermed en ratinggevinst med hjem til Danmark.

Efter 8 af 11 runder ved Ungdoms-VM har Emma scoret 50%, hvor kun én modstander har haft lavere rating end Emma.

Efter 3 runder af VM har Emma scoret et enkelt point. Med til historien hører dog, at alle modstandere har været mesterspillere og som juniorer må antages at være i fremgang ligesom Emma selv. Bedste danskere er IM Mads Andersen og Jesper Thybo, der i hhv. U-18 og U-14 har scoret flotte 2½/3. Begge er tidligere deltagere i Odensemesterskabet og Jesper Thybo spillede desuden førstebræt på U-16 OL-holdet sammen med Tobias og Sophus tidligere på året.

Emma vandt i første runde over Veronika Franca, 1979, fra Slovenien, der endda var på hjemmebane. Dermed en flot start på VM for Emma. Danskerne scorede hele 6½/8 i første runde.

Onsdag d. 7. november drager Emma Le Besq til Ungdoms-VM, som afvikles i Maribor, Slovenien. 1. runde afvikles d. 8. november og med 11 runder på 11 dage er der foruden et hårdt program mange oplevelser i vente, da der også er hviledag halvvejs, hvor byen kan opleves. Emma stiller op i U16 for piger. God tur ønskes til Emma!