Træning for fynske junior- og skoleskakspillere
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Mandag, 01 Oktober 2012 08:38

I samarbejde med Frem Skakklub indbyder Fynsk Skak Union til skaktræning lørdag d. 27. oktober 2012.

Træningen er gratis og for alle interesserede fynske skakspillere født i år 1992 eller senere.
Deltagerne vil blive inddelt i tre grupper efter niveau.

Sted: Frem Skakklub, Nørregade 60, 3. sal

Program (forbehold for ændringer - start og sluttidspunkt lagt fast):
Kl. 9.00: Velkomst
Kl. 9.05-11.30: Træning
Kl. 11.30-12.15: Frokost og hyggeskak (Medbring egen frokost)
Kl. 12.15-13.00: Fodbold i Kongens Have / Lynturnering for dem der ikke spiller bold.
Kl. 13.15-15.00: Træning (A-gruppen vil fortsætte træningen såfremt der er stemning for dette)
(der vil blive indlagt pauser i træningen efter behov)Deltagere inddeles i 3 grupper efter styrke.

Gruppe A trænes af Mads Hansen, B-gruppen af Simon Wilbrandt samt C-gruppen af Yann Le Besq. Kristoffer Dyrgaard vil desuden hjælpeundervise i Gruppe B og C.

Der vil være mulighed for køb af sodavand, frugt og slik.

Tilmelding og eventuelle spørgsmål sker på mail ( Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. ) eller ved at ringe til Kristoffer Dyrgaard på tlf. 25 75 76 78 senest fredag d. 26. oktober kl. 20.

You have no rights to post comments