Landspokalstævnet
Skrevet af Kristoffer Dyrgaard
Mandag, 28 Maj 2012 18:40

Pinsedag deltog Frem med et elitehold samt to juniorhold ved landspokalstævnet på Hotel Scandic, Odense.
Desuden deltog Jens og Alfred på holdet "Fynske Seniorer". Specielt Alfreds deltagelse i en hurtigskakturnering er beundringsværdig og med 2 point af 6 mulige bestemt en godkendt indsats mod de "unge" modstandere!

I Juniorrækken blev det desværre ikke en gentagelse af sidste års sejr, da BMS i år var en tand for stærke. Simon, Emil, Tobias og Sophus opnåede dog en fortjent andenplads. Tobias imponerede desuden med maksistscoren 6/6.

Efter tab til netop Frem 1 i sidste runde, måtte Frem 2 desværre give til takke med en 9. plads. En flot indsats taget i betragtning af, at de undervejs mødte 4 af holdene i top 6.

Eliteholdet spillede ligeledes andenviolin og det blev kun til en enkel optræden på Live - i første runde. Topscorer blev Kristoffer med 5 point, Mads og Tom scorede begge 3, mens Sander desværre havde en sjælden offday med ½ point til følge.

Fra den fynske juniorleder, Jess, skal lyde følgende:

Tak, til alle de spillere fra Frem, der hjalp med at pakke brikker væk ved hold DM, I er med til at give klubben et fantastisk ryk i den ganske danske skakverden. Lene og jeg sparede flere timer på grund af jeres indsats.

Læs Niels Eriks beretning fra stævnet.

Juniorholdet - Emil var taget hjem (foto: Thomas Hauge Vestergaard, thv)

Topscorere i juniorrækken, alle med 6/6. (foto: thv)

Tobias på vej mod maksistscoren... (foto: thv)

Eliteholdet møder Viborg i 5. runde (foto: Niels Erik, NEN)